Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o info, dnes ráno jsem nechal řídit poprvé po autoškole( nechápu jak jí mohli dát řidičák) svojí drahou polovičku. Po průjezdu křižovatkou nepodřadila na rychlost a nechala neutrál...zastavili jsme celou křižovatku. Řval jsem na ní zmáčkni spojku 3x, aybch jí tam dal kvalt a prostě jí ta kráva nedomáčkla...celou dobu to šlo přes zuby zkoušel jsem jedničku a dvojku nakonec se chytla dvojka...Nyní mi nejde řadit jednička, páka vůbec nejde do ty polohy pro jedničku, co by to mohlo být? nějaký táhlo? snad ne převodovka...? Děkuji moc.
Táhla převodovky nebo i převodovka.
Jestli na ní takhle řveš, tak se nediv že se soustředí na tvoje řvaní a dělá blbiny. Spíš jsi ty d*** než ona kráva... Pořiď jí nějakou plečku ať cvičí rozjezdy a pojíždění někde na louce aby si to zažila, v autoškole se to obvykle moc nenaučí.. Mmch. Fobie HTP ta vhodná plečka docela i je - žádná velká škoda nehrozí
Levný dobrý auto na naučení např. Punto 2 FL s motorem 1,2 8V - v pohodě pojízdný seženeš i za odvoz... Akorát hrozí že se z tebe stane Fiatista, protože se s tim celkově jezdí líp než s tou Fobíí a motor je o dva parníky lepší než HTP
Seřídit lanovody. Jsou dva.
Na převodovce povolit ty rychloupínací mechanismy lanovoudů na páce a zcela je uvolnit.
Sundat koženou manžetu na páce řadičky a zařadit tak, aby se kryla díra s okem. Pak zastrčit do díry třeba 5 nebo 6 vrták a zaaretovat páku (tuším že je to skoro jako při zařazení 1R.
Pak v mot. prostoru znovu upnout obě lana amělo by být seřízeno. Popř jedno lano doštelovat, aby šlo dořadit 1, ale né moc, pak by nešlo dořadit 4 nebo 5.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.