Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem starší dvojkovou oktávku. Bohužel ten šikula co ji měl přede mnou ji zvedal na nějakým heveru tak neuměle, že zohýbal ta místa, co se to na nich svedá a odrbal ten gumovej nástřik, nebo co to na spodních lemech je. Máte zkušenost / nápad, jak opravit ten nástřik, aby to nerezavělo (plechy nenarovnám)? Auto je jinak dobrý, tak bych ho nechtěl odepsat předčasně kvůli tomu, že mi to zrezne kvůli pitomci, co neumí s heverem.
Na opravu stržené barvy i pozinku na poškozeném prahu můžeš použít stříbrný Hammerite (obsahuje hliník-antikoro, mě se osvěčil na spodek auta nejvíc, schne dva dny a zrovna při schnutí nevoní, doporučuji igelitové rukavice a větrat) a na ten Hammerit postupně nanášet podle hloubky prohlubně/díry toto autokelly.cz/... Navrch nástřik barvy podle vozu (ideálně dvousložkovou barvou). Dovnitř prahu v místě promáčknutí nějaký antikoro přípravek např. na bázi vosku, asfaltu apod.
Dík, nemáš nějaký odkaz na ten stříbrný Hammerite? Co jsem hledal produkty Hammerite, tak žádný u žádného z nich jsem nenašel informaci o obsaženém hliníku a navíc je to všechno rychleschnoucí (hodiny) a ne dva dny, jak píšeš. Takže soudím, že ten správný se mi zatím nepodařilo najít. Dík za doplnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.