Dobrý den, rád bych Vas poprosil o radu. Dnes více aut včetně mne předjíždělo několik vozidel. Při předjíždění se ozvala slabá rána, nevěnoval jsem tomu příliš pozornosti, znělo to jako bouchnutí kamínku do karoserie. Nicméně nyní jsem přijel, zaparkoval a zjistil jsem, že mám odřené zrcátko. Lehce, ale přece. Rád bych našel toho, komu jsem zrcátko teoreticky odřel, je to možné? Kameru nemám a značku nevím. Děkuji.
Jestli chceš platit to zrcátko které jsi odřel + případně k tomu dostat i sankci za ujetí od nehody, tak směle do hledání možná viníka, ale možná taky poškozeného Za škráblej lak na zrcátku se to fakt vyplatí... Lidi už neví co by z nudy...
Pardon, teď koukám že chceš najít poškozeného abys mu škodu nahradil. Toho najdeš nejlíp přes policii, ovšem pouze pokud to on sám nahlásil. Pokud nenahlásil nic, tak policie neví koho hledat.. V každém případě může platit i "pro dobrotu na žebrotu" - ty se přihlásíš a chlupatý místo uznání zajásaj že maj ujetí od nehody rovnou s vyřešením...
Lak krytu zrcátka vyjde na +/- 500,-Kč. Hledání poškozeného i když ho nakonec nenajdete bude nakonec stát nejspíš několikrát tolik. Myslíte si, že to stojí zato?
Jela bych na to místo, kde se to stalo a zkusila najít nějaké auto, které bude mít poškození možné od vás. Pokud by tam nebylo, tak bych to asi nechala být.
Pokudm je jen škráblý kryt zrcátka-neřešil bych stejně je to vbelmi mizivá šance že najdete toho s kým jste měl kolizi.Tím spíše že ani nevíte co to bylo za vůz!
Na vasem miste bych do toho nerypal, nejen ze mate mizivou sanci najit co to bylo za auto, ale kdyz narazite na vola a neco blve reknete, muzete skoncit bez papiru.
Tak si ten lak na zrcátku zaplaťte a je to. bez problémů a dalších ...
novotny
Děkuji Vám ještě jednou, ale já neřeším svůj lak, ale lak zrcátka případného auta, kterému jsem lak svým zrcátkem odřel. Svůj si samozřejmě zaplatím, ale ideálně bych rád zaplatil i ten jeho. I když je mi jasné, že pokud se neohlásí nějak sám, tak ho asi nenajdu.
Tak už konečně přestaňte blbnout. Na laku na kousku krytu zrcátka vám kaká pes. Jiank řečeno hledáte dobře,ale na špatném místě.Předpoklad že daný je registrovaný rádce je tak mizivá ,ještě víc než že jej naleznete!
Že by sedm bodů za ujetí z místa nehody? To může být bez papírů,pokud už mu nějaké bodíky lítají. Nebo opakované ujetí,pokud to už někdy udělal - půl roku bez not.
Ano, presne tak. To neni zadny nerealisticky scenar. Staci aby dotycny chtel/musel volat policii, neznaly se podrekne ze se to stalo vcera a pak se bude hrozne divit.
Zak nyní jste mne dostali! dle popisu "radoby nehody" by\ch nepočítal,že by to někdo hnal tak daleko! proto ten dotaz.V tomto bych to ani nepočítal totiž jako ujetí od nehody ...
Podobné dotazy jsou důkazem postupného hloupnutí české populace...lidé se přestsávají orientovat v základních životních situacích a vůbec nepřemýšlí...a přesto sedají za volant...
Můžete ten váš výkřik nějak konkretizovat? Nebo bylo účelem jen plácnout sem něco neurčitého? Je něco špatného a hloupého na tom chtít poškozenému uhradit škodu, kterou jsem mu mohl způsobit?
nejde o výkřik, ano, je to správné, po nehodě zastavit, sepsat o ní záznam a oznámit vše své pojišťovně...řekl bych že se to učí v autoškole...u firemního auta nmeb o auta na lesaing nebo při vyšší škode se volá policie...atd...
nic z toho se nestalo
trvám na tom že dotaz je hloupý, nic nevím nic nemám řeněte mi to vy...stačí?
Těžko zastavuješ u nehody, když o škrtnutí zrcátkem nevíš a zjistíš to o X kilometrů dál.. A snaha najít poškozenýho by se neměla dávat sežrat, ale naopak to je velký plus...
No, jde Vám o jeho nebo o vaše zrcátko? Mám odřený blatník a myslíte, že na mne ten, kdo mi ho odřel, počkal nebo nechal číslo mobilu za stěračem? Ani náhodou. A bude mě to stát víc. Stalo se na parkovišti u jedné větší prodejny. Je to na levém straně, tak jsem si toho hned všimla. A co nadělám? Tohle by asi nikdo neřešil.
Dobře vy. Máte můj respekt a uznání, tohle by udělal jen málo, kdo. Můžete se zkusit zeptat na policii, jestli někdo nenahlásil nehodu v přibližném čase a místě, případně barvu auta. Ale moc velkou šanci bych tomu nedával.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.