Nejste přihlášen/a.
zdravim vsechny tak to uz padlo i na me potrebuju poradit jak muzu uzamknout vlek za osobni auto ktere bude zaprazeno za autem proti kradezi nikde tam neni zadny uchyt nebo dira jak to vymyslet? diky
Ladislave skutečně tam nic není čím se dá uzámknout zajíšťovácí páka? Já uzamknu zajišťovácí páku malou FAB-kou, kolega visácím zámkem. Je to ale uzpůsobené k tomu už od výrobce a nějaký zásah do konstrukce není možný. Muselo by se vymyslet něco navíc, nějaké další zajíštění.
doplněno 28.02.10 20:16:Petronell mne předběhl a taký se tomu diví.
Ani já jsem ještě něco podobného bez možnosti uzamknutí neviděl. Ale rád se poučím, můžete posla foto, případně uvést výrobce a typ "žehličky"? Dík
V nejhorším případě (kdy OPRAVDU) spřáhlo nemá zamykání lze v každém případě přece použít řetěz a visací zámek
Ano, řetěz máme, ten je pro vlek předepsaný jako jištění při odpojení žehličky. Ale kam ho zamknu?
Na tu rukojeť bych navařil oko s kousken řetízku a oko na oj aby se to dalo zamknout visákem v zavřeným stavu.Taky to tak mám
Toto je německá žehlička a i ona měla původně na zamykání takový třen který se zastrčil na páku a zamknul.
Já bych to řešil tím ,že bych použil kousek řetísku a visací zámek. Dovolil jsem si to nějak namalovat,snad to bude srozumitelné.
doplněno 01.03.10 11:41:no koukám že máme s cacab stejnou myšlenku, než jsem to nasmolil tak to pospsal podobně
Jinak cacab jasně dostává dobrou
Fotky výmluvné tento typ jsem ještě neviděl.
Bohužel není foto v zavřené poloze, napadly mne teoreticky dvě možnosti: při zacvaknutí se posune čep a pokud vznikne díra, dal by se tam prostrčit nějaký šteft s dírou pro visací zámek. Dále mne zaujaly dva výstupky nahoře na rukojeti, mohly by tam být kvůli zabránění posunu jakéhosi třmenu. kterým by se tato rukojeť opásala a nějak zamkla. Ovšem přemýšlím "nahlas", možná jsou to oba nesmysly...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.