Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou stahovat okýnka

Od: buri321 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, rozebíral jsem dveře aby mi tam neřeklo abych oddělal ten plastový kryt tak jsem musel odepnout dva konektory na stanování oken a ještě jeden ten je asi na centrální zamykání.. no přestalo fungovat po celém autě centrální zamykání, stahování oken a horní světlo.. po zapojení pořád nic nejde.. zkoušel jsem odpojit a zapojit baterku a stejně nic.. nevíte co ještě zkusit? Konektory už jsem zkoušel přepojovat .. kdyžtak je to Seat Leon 1m
Díky všem za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Okna a i centrál je ovládan po sběrnici CANbus... Ta krabička na motorku s konektorama je řídící jednotka Canbus pro dveře a je spojena po dvou kroucených vodičích mezi dalšími jednotkami dveří a hlavní jednotkou komfortní jednotky... Do dveří je přivedeno napájení a jednotka dveří datově pak ovládá stahování a datově i ostatní dveře, tedy pokud jsou to dveře řidiče s panýlkem...

Tak v první řadě ... Máš opravdu zapojené všechny konektory a panýlky? Je divné, že nejdou ani ostatní dveře...

Samotným rozpojením se nic zásadního nestane, ale zkontroluj pojistky... Často bývají zlomené a i obnažené vodiče v propojení napájení do dveří, už jsem viděl i vyzkratový plus s mínusem (spálenou pojistku)... Asi by to byla souhra náhod... Ale...

Pak už případně někoho s diagnostikou Vag, tam se dají identifikovat jednotky dveří... Atd...

olinl

Souhlas s hiawata: Diagnostika by byla dobrá, alespoň by se vyčistila paměť chyb. Při sundání volantu a rozpojení konektoru airbagu mi na starší Felicii zůstala svítit kontrolka na přístrojovce. Stačilo tehdy odpojit baterii a teprve potom rozpojit konektor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]