Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbité čelní sklo od projíždějícího auta

Od: jana12 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,potřebovala bych radu při cestě autem jsem míjela nějaké auto nákladní vím jen že to byla červená tatra neznám SPZ něco z auta odpadlo a rozbilo mi čelní sklo je nějaká šance řešit tuto událost přes pojištovnu děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda1954*
hodnocení

1x

Když jsme již u těch švindlů tak si napište spz prvního náklaďáku , který potkáte a zkuste ho dojet a napsat s ním škodnou událost .On ví houby co mu kde vypadlo .

rpt*

Přesně tak :-D

To je sice pravda, ale pokud se ten ,,viník´´ šprajcne - což velmi pravděpodobně učiní, tak vám pojišťovna zaplatí akrorát prdlajs

Nechci zakládat nové vlákno a tak využiji toto.Když mám pojištěné čelní sklo,vztahuje se toto jen na cenu skla,nebo i na servisní práci?

cyril*

Nepřesnější odpověď najdete v pojistných podmínkách, které jsou nedílnou součástí pojistné smlouvy.

repak*
hodnocení

0x

ANo pokud máte své havarijní pojištění nebo přopojištění skel. Jinak ne.

rpt*
hodnocení

0x

Řekněte SPZ někoho známeho či nekoho ským si to domluvíte a řekněte že od něj odletěl kamínek a pojišťovna vám to propltí!

je to takový malý podvod ale...:-D

babca*
hodnocení

0x

Viz Jana12. Ale upozorněte toho známého,že přijde pravděpodobně o bonus z povinného ručení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]