Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukazatel poruchy na palubní desce

Od: pivonka odpovědí: 9 změna:

Na palubní desce Peugeotu 2008 mi začal svítit ukazatel Service.Můžete mi poradit o jakou závadu se jedná a jak tento údaj odstranit? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Že by najetý kilometry a je tedy třeba nechat vyměnit olej, pravděpodobně v motoru? Servisák po výměně oleje i vymaže onu hlášku, která se zase po najetí patřičných kilometrů rozsvítí.

hodnocení

2x

Pokud sám nevíš (a podle dotazu tedy ne), tak se to odstraní návštěvou servisáka. Ten diagnostikou zjistí o co se jedná a zařídí nápravu.

mathew
hodnocení

1x

Vzhledem k dodaným informacím opravdu poradit nemůžeme. V podstatě to totiž může být cokoliv od chybějící vody v ostřikovačích až po zadřený motor...

hodnocení

1x

zmáčkni levý knoflík na přístrojovce(nulovač denních km) a drž ho,otoč klíčkem zapalování do pozice 1 a postupuj podle návodu.

hodnocení

0x

Jedině připojit k diagnostice - jinak nelze přesně říct. Může to být přejetý servisní interval, ale ten se nejdřív indikuje ikonkou klíče na tachometru, ale taky jakákoliv jiná chyba.

hodnocení

0x
Servisní interval by měl být 1 rok/25 000 km.
Že by si auto řeklo o servis.

pivonka
hodnocení

Postupoval jsem jak Jste mi poradil a ukazatel SERVICE zmizel, Dostal jsem několik rad, ale ta Vaše rada byla prfektní.

Děkuji a přeji hezký večer. Pivoňka

doplněno 18.04.20 19:59:

Děkuji za radu byla perfektní

A již víte proč ten nápis SERVICE? Abyste zde za rok nepsal jako jsou Pugy ... auta od žabožroutů!KLdyžm nevím proč tak bych zjistil u někoho s Lexií cože to je!

Přesně - to je řešení problému podobné tomu, když se přelepí protivná svítící kontrolka náplastí, aby ,,nesvítila´´ *smich*

Na druhou stranu - i autoservisy potřebují práci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]