Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s radiem v mé Fabii 1.2, když radio zapnu, tak jede v pořádku, ale jakmile nastartuju a jedu, tak radio něco ruší a sem tam vynechávají repráky, prostě z ničeho nic. Radio jsem měl vydělané, vyzkoušel jsem, jestli jsou kabely v pořádku, vše bylo dobré, tak nevím, kde by mohla být chyba a co by to mohlo rušit. Nemáte nějaké rady, nebo zkušenosti? V autě je původní originální radio.
Dobré dopoledne, není něco připojené v CL? Nám se u služební Fabie zhorší příjem radia jakmile je něco napájeno v CL.
Vykat netřeba... na auta tu máme jiné experty, tak třeba se někdo ještě ozve. Mě to přišlo hodně podobné proto jsem se ozval. Já ti nevim jestli výměna. Pokud jiné máš tak zkus, jinak mi to přijde zatím zbytečné. Mě zaráží, že to dělá jen po nastartování... Dotaz do placu...kostra? Altík? Kabely okolo svíček?
Tady podobné téma poradte.cz/...
Máte tam určitě neorigo rádio, že?
Bude potřeba vypíchnout z ISO pin GALA. Origo rádio dostává signál rychlosti.
Vytáhnout z boku ISO koncovky žlutou závorku (nočíkem podebrat za rožek co trčí a vytáhnout asi 20mm dlouhý trn a pak samotný pin GALA vypíchnout.
Blbě čtu.
Jaké je tam původní rádio?
řada MS nebo to Symphony?
V TP je menu, kde se dá gala přenastavit.
Jo, to je MS 402 to základní.
Zkus i to, co ti radí dabel. Popř jestli to na kazetu taky blbne, pokud nějakou pohledáš.
Projdi to nastavení dle návodu v TP. Třeba to pomůže přenastavit tu galu. Jinak mě napadá spíš vada rádia nebo altíku. Tohle rádio jsem jednou opravoval a přestal jít přední panel. Všechna tlačítka mrtvá. Lepší je symphony na cd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.