Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení tažného zařízení

Od: jiriht odpovědí: 9 změna:

Prosím o banální radu.

Neprošlo mi STK kvůli nepřihlášenému závěsu.

V jaké instituci mám tažné přihlásit, jaké dokumenty k tomu potřebuji a kolik to stojí?

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Musíš stim papírem od toho co ti to montoval na dopravku a tam ti TZ zapíšou do velkýho a malýho techničáku
Pak se vratíš na stk a oni ti vystavý stk
Počítám žes to dostal na měsíc takže pokud to stihneš do měsíce nebudeš muset absolvovat znova celou stk

hodnocení

3x

Tobě se to zdá banální, ale ve skutečnosti je to velký problém.

Ve stručnosti - musíš mít doklady o koupi a o montáži.

hodnocení

3x

Musíte sehnat dokumenty k závěsu, pak na STK vám udělají zápis, že je to OK, páč jste si to montoval sám, na evidenci vozidel Vám to zapíšou do techničáku.

Máte na závěsu štítek?

doplněno 15.04.20 10:05:

když Vám to montoval mechanik, tak s doklady na evidenci vozidel, tam to zapíšou a bude klid.

jirith
hodnocení

Takže tento štítek, malý / velký techničák, a nějaké peníze?

doklady, peníze, občanku, kapesník, štítek je upevněn na závěsu. Jděte na evidenci a tam to předložte.

hodnocení

3x
S typovým listem od TZ zajít na DI ať to zapíšou a pak už v klidu dojet na STK.

jirith
hodnocení

Tažné montoval mechanik v servisu a dal mi k tomu štítek pravděpodobně od výrobce - Vapol.cz. Jedná se o registrační certifikát, kde je podpis a razítko servisu, datum montáže, číslo montážní firmy, VIN od auta a pak specifikace samotného zařízení.

jiriht
hodnocení

0x

Ještě se zeptám, moje trvalé bydliště spadá pod Domažlice, ale registr vozidel v Horšovském Týně mám blíže. Je jedno kam zajdu, nebo musím do Domažlic?

Dnes můžete i v Ostravě!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]