Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval bych se poraditu VW Touran 77kw 2009 nám vypadl u práveho předního světla takový ten kroužek kolem čočky.Jde se k tomu dostat a nasadit a nebo je to zalepené ve světle?
Děkuji za radu
Rozlepení světlometu jsem řešil cca 14 dní zpětně z jiného důvodu (nízká svítivost, chtěl jsem vyčistit čočku a pokud by byla vypálená parabola tak nechat znovu pokovit).
Na videu to vypadá jednoduše, já to po nějaké době vzdal. Je tenká hranice mezi tím, to dostatečně nahřát a spálit to.
Navíc moje auto r.v. 2007 mělo už lehké prasklinky u těch pojistných sponek, tuším, že by to nepřežilo.
Nové světlo stojí desetitisíce.
Takže jezdím dál v původním stavu.
Tak nové bych ani nekupoval cena 6500 kč ,nakonec jsem sehnal zachovalé z vrakoviště za 1500 kč,protože mám doma jen horkovdušnou pistoli, kterou nelze přesně stanovit teplotu má jen dvě možnosti teploty a tak jsem nechtěl riskovat spálení krytu světlometu a z důvodu rychlého vyřešení,aby auto mohl jezdit jsem sehnal celý světlomet za slušnou cenu a vše je v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.