Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzduchový filtr, chladnější klimatická pásma?

Od: lacin66 odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Všechny zdravím. Někteří výrobci udávají u filtru vzduchu,,pro chladnější klimatická pásma Hodí se i k nám? Filtr je vždy o něco dražší. Děkuji za odpověď Vladimír

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

3x

To jsou starosti... je úplně jedno co tam dáš pokud to nebude nějaký rozpadající se bordel tak to na ničem stejně nepoznáš. Tedy ho můžeš použít, ale pochybuji o jeho "vlastnostech" jediné co je jisté je ta vyšší cena.

hodnocení

0x

U vzduchového filtru jsem toto neslyšel.jedině celé auto-měl jsem auto pro chladnější podmínky.Byla to verze SE (nejnižší výbava,ale měla winterpack= vyhřívané sedačky,vyhřívané zp.zrcatka a trysky ostřikovače oken,nwn zda-li i ohřívaný ostřikovač světel ! Identické modely ve stejné výbavě toto nemají!

fugass*
hodnocení

0x
100% nejsme chladnější pásmo. Spíše Finsko atd. Ani by mě nenapadlo něco takového řešit u vzduch.filtru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]