Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám Ford C-Max 1,8 benzín.
Naíšu to zkráceně.
Je to velký,těžký až mi z toho popraskala podlaha v garáži.
Žere to na dnešní dobu docela hodně.Ve městě přes deset a kombinace mi vychází na 8,5 a i to se mi zdá hodně.
Opravy jsou drahý.A na to,že to je 1,8 tak to i moje druhý auto jedničkový Fiat Punto 1,7 T je živější.A to nemluvím o zpřevodování a krátkejch kvaltech v převodovce u C-Maxe.Člověk by řek,že to je 1,8 a pojede to jako voheň.Ale to je prostě rodinný auto postavený na pět lidí,plnej kufr zavazadel a ještě i klidně táhnout přívěs,karavan.Takže na pětku to jede 120 a už to řve,že bych tam dal nejradši šestku,ale to auto to prostě nemá.
Sečteno podtrženo.Velký auto pro rodinu a pro toho,komu nevadí platit za opravy a živit toho žrouta.
Nebud use přít.
V garáži jsem parkoval Opla Kadeta,Golfa,a všechno OK.Ale až se tam začalo jezdit C-Maxem tak to začlo sedat a praskat.Mám tam terasovou dlažbu,pod tím deset cm betonu a pod tím navážka.Ta si samo po letech sedla a podlaha je teď prasklá a nevím,kde se to zastaví.Ale Ford je prostě těžší auto a tak to tak dopadlo.To jen pro někoho,kdo to má třeba taky tak nějak aby si to promyslel.
třeba S-Max je větší to ano.Ale C-Max na dojíždění do práce? A v té spotřebě? To teda pro mě fakt ne a musel jsem přikoupit právě to Punto.Jinak bych se nedoplatil.
Švagr má to samé,jen mladší ale v naftě a to se mu furt v motoru něco "sere".Benzín je proti tomu "bezúdržbový" jen to prostě papá no.Poctivej kus auta a motor je kus železa.Rozvodovej řetěz taky plus no.Ale fakt u C-Maxe naftu ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.