Prosím vás o radu. Na autě(mám ho 3 měsíce) vzadu pod výřezem v nárazníku čouhá jakýsi konektor. Vůbec netuším od čeho může být? Napadá mě elektrokabel s konektorem k zásuvce tažného zarižení Údajně ale tažné zařízení nemělo. Pokud by kdysi mělo tak by, se to dalo nějak zjistit? Ve velkém technicaku nic není uvedeno. Děkuji
Vypadá to na ty parkovací sensory. Konektor lépe schovejte, jinak vyhnije. Ideálně připojte na ty sensory, pokud jsou. Asi někdo dal nárazník bez nich po nehodě?
Díky, asi jo. Dá se to nějak zjistít, zda auto mělo park.senzory? Myslel jsem, že by to mohl být konektor pro připojení elektrozaszvky, že by to bylo od výroby jako predpripravenr.
Ta pípací krabička bude součástí svazku a samotných senzorů, jak je odkaz na ebay. Tohle bude jen hlavní napájení onoho svazku a signál zpátečky nebo i svorka 15 a 31 tam by mohla být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.