Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Nevěděl by někdo z jakého nákladniho auta, může být tato zadní náprava?
Má 6 šteftů na kolové matky. (rozteč cca 6x100).
Diferenciál lépe vyfotit nešel, tak snad někdo pozná i tak.
Předem děkuji.
Pragy V3S i S5T vynechte. Mají 8děrové disky a jiný tvar diferenciálu. Mám pocit, že to není nic českého, díky těm jen 6děrovým diskům bych se kouknul na lehké NA z produkce bývalé NDR (Robur), Polska (Jelcz?), popř. Maďarska (Czepel).
@ja1: To nebude. Ten zadní náboj Bucegi je moc krátký. Kola jsou na fotce sice jiná, ale to není podstatné, to může být montáž podle druhu provozu.
@ja1: Tak fotek jsem našel mnoho, ale stejně na nich není moc vidět. Přikládám jednu z nejlepších, na které jsou 6děrové disky (používaly se i 8děrové) a zadní náboj je zřetelně menší, než ten na fotce tazatele.
Díky chlapi za příspěvky.
Tak jsem to nakonec vypátral.
Je to náprava z Garant 32 . Tvar disků a počet dir odpovídá,tvar náboje taky a když jsem našel příručku na internetu kde je vyfocený diferák,bylo jasno.
Rozhodně bych na to tak rychle nepřišel, protože mě nenapadlo hledat až v tak starých autech. To až tady, díky Vám.
Bohužel jsem potřeboval sehnat jiné disky s gumama ať se to dá odtáhnout, protože původní jsou proležené,ale z Garanta už neseženu asi nic...tak asi vyměnit pneu ![]()
Druhá otázka bude,jestli se po tolika letech rozhýbou zarezle pakny, protože se vůbec netváři, že by se jim chtělo pohybu. Nemáte někdo nějaký tip?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.