Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Nevěděl by někdo z jakého nákladniho auta, může být tato zadní náprava?
Má 6 šteftů na kolové matky. (rozteč cca 6x100).
Diferenciál lépe vyfotit nešel, tak snad někdo pozná i tak.
Předem děkuji.
Pragy V3S i S5T vynechte. Mají 8děrové disky a jiný tvar diferenciálu. Mám pocit, že to není nic českého, díky těm jen 6děrovým diskům bych se kouknul na lehké NA z produkce bývalé NDR (Robur), Polska (Jelcz?), popř. Maďarska (Czepel).
@ja1: To nebude. Ten zadní náboj Bucegi je moc krátký. Kola jsou na fotce sice jiná, ale to není podstatné, to může být montáž podle druhu provozu.
@ja1: Tak fotek jsem našel mnoho, ale stejně na nich není moc vidět. Přikládám jednu z nejlepších, na které jsou 6děrové disky (používaly se i 8děrové) a zadní náboj je zřetelně menší, než ten na fotce tazatele.
Díky chlapi za příspěvky.
Tak jsem to nakonec vypátral.
Je to náprava z Garant 32 . Tvar disků a počet dir odpovídá,tvar náboje taky a když jsem našel příručku na internetu kde je vyfocený diferák,bylo jasno.
Rozhodně bych na to tak rychle nepřišel, protože mě nenapadlo hledat až v tak starých autech. To až tady, díky Vám.
Bohužel jsem potřeboval sehnat jiné disky s gumama ať se to dá odtáhnout, protože původní jsou proležené,ale z Garanta už neseženu asi nic...tak asi vyměnit pneu
Druhá otázka bude,jestli se po tolika letech rozhýbou zarezle pakny, protože se vůbec netváři, že by se jim chtělo pohybu. Nemáte někdo nějaký tip?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.