Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prý auta v bazarech zlevňují

Od: kamiqwant odpovědí: 14 změna:

prý auta v bazarech zlevňují, říkají to všude, ve zprávách, v autosalonu.tv, dokonce i samotný web aaaček uvádí slevu 10% na všechny vozy. Podle mě to není pravda. Mám v aačkach vyhlídnuté jedno auto, škoda kamiq, již 2 měsíce sleduji jejich cenu, u toho jednoho vozu je to 400k, a ani po "slevě" se cena nepohla ani o tisícovku dolů, a navíc tam mají přímo u toho tag "sleva na minimu". To jo, všechno je to jenom zaplacená reklama v televizi. To, že dávají slevy, z důvodu aby i ted meli na vyplaty dává smysl, jenže žádná sleva není.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evzen
hodnocení

5x
Děkujeme za informaci.

hodnocení

3x

Já teda zatím slyšel opak - že ojetiny budou zdražovat, protože výrazně klesnou prodeje nových aut. Zatím se ale ceny nehnuly ani jedním směrem. Ještě je moc brzy. Vždyť je karanténa teprve 3. týden. I když hafo lidí už brečí, co si v létě počnou doma, protože nebudou moct jet k moři. Rozmazlenost hadr.

dylin
Asi budete důchodce /kyně, že? Jestli jo, tak asi neumíte dát dohromady, že se vám platí důchod z rozpočtu, které tvoří daňové příjmy od lidí, co teď nepracuji,tudíž nic moc. A ne nic se už davno neplatí z vasich odvodu, kdy jste pracovala. Protože z tisíce KČS měsíčně, 10 000 kč neuděláte. Takže mladí do práce, důchodci buďte izolovaní od nákazy.

Nevím sice, jak s tím vaše pindy souvisí, ale je mi 29 a jako podnikatel přispívám do státní kasy docela dost. ;)

pave*
hodnocení

0x
Ano, auta v autobazarech zlevňují a sleva je úměrná zhoršujícímu se stavu.
Tchán kupoval v autobazaru auto, dojel domů a už nenastartoval - baterie nešla ani nabít. Podle multimetru napětí 3.4V.

Nevím ale por mne by ta AKB byla podružná-ono podle ní soudit celkový stav je debilita. Běžně se dává do auta naprodej stará baterka, ojeté pneu těsně před koncem životnosti atd-je jouda by do ní vrazli 1000-3000 dle a pak auto prodal.

fugass*
hodnocení

0x
Jestli budou zdražovat ojetá protože se nová nebudou kupovat? To mi zní nelogicky. Pokud se nová nebudou kupovat, tak logicky pujdou s cenou dolů, nebo k nim přidají výbavu, bonusy...tak potom si zájemce rozmyslí zda nejít do nového když bude levnější.

asd1
hodnocení

0x

To nevíš jak se dělaj slevy? Mmch. aspoň vidíš jak solidní bazar áčka jsou a dá se čekat, že podobně věrohodný jsou i všechny ostatní informace o autě *smich*

fugass*
Asi jako autobazar MonteCarlo.

krtek*
hodnocení

0x

jooo já mám taky vyhlídnuté auto...ne, teda v Ačkách (tam byc si nekoupil nic), ale jinde a taky čekám kdy je napadne jít dolů..nedávno slavnostně slevnili 20tis...ale paradoxně jim ještě tak 60-70tis dolů chybí...má to pro mě výhodu, že to je stále pěkně u nich garážované a na tachometru nepřibývá a já budu mít víc našetřeno...přece jenom, už jim to tam stojí od podzimu, takže to jde na dračku za ty prachy*smich**smich*

asd1

Garážované, to myslíš jak stojí venku na place, chcípne tomu baterka, oreznou brzdy, zareznou ložiska na kladkách/ altíku a podobný drobnosti? *smich*

krtek*

tak zrovna vybitá baterka a zarezlé brzdy neberu jako nějakou velkou překážku...baterku dobiješ nebo vyměníš a brzdy se odrezivý samy jízdou ;) zbytek nepoznáš tak či tak, takže je to bezpředmětné řešit...kor když je auto v záruce...přijedeš a nestaráš se..

asd1

Brzdy jak oreznou trošku víc tak už to neojezdíš = nový kotouče + desky... A záruka v bazaru *smich*. Možná tak teoreticky, resp. leda pokud máš prostředky na právní cestu, tj. jsi schopný být pár let bez toho auta než se spor dořeší a bazar konečně skásneš...

kamaz007
hodnocení

0x

V AAA bych nákup určitě nedoporučoval. Stačí si přečíst diskuze nebo se podívat v TV např. na Černé ovce.

V AAA jedou ve velkém psychologický nátlak na kupujícího. Nejdřív se chovají v pohodě, jakmile tě mají v hrsti, tak tě nechají vytuhnout, snaží se ti vnutit nevýhodnou půjčku nebo pojištění (a to dost agresivně) a na závěr si k inzerované ceně přirazí ještě několik tisíc za přípravu vozu. Navíc prý často v dokumentech k autu uvádí nepravdivé údaje (např. že je vše na autě ve špatném stavu, abys nemohl nic reklamovat atd.) V TV bylo x kauz, kdy lidé koupili nebourané auto v AAA a pak se zjistilo, že je bourané. Bez TV by se kupující ničeho v rozumném čase nedomohli...

Já osobně bych koukal u takto "mladých" aut na nabídku ŠKODA Plus. Je to tam někdy o trochu dražší než v autobazaru, ale mají úplně jiný přístup k zákazníkovi a u ročních aut je třeba nabízená 5 letá záruka. Pokud koupíš rok staré auto v bazaru, tak tě při poruše většina automobilek pošle do háje s tím, že se změnil majitel a záruka neplatí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]