Nejste přihlášen/a.
prý auta v bazarech zlevňují, říkají to všude, ve zprávách, v autosalonu.tv, dokonce i samotný web aaaček uvádí slevu 10% na všechny vozy. Podle mě to není pravda. Mám v aačkach vyhlídnuté jedno auto, škoda kamiq, již 2 měsíce sleduji jejich cenu, u toho jednoho vozu je to 400k, a ani po "slevě" se cena nepohla ani o tisícovku dolů, a navíc tam mají přímo u toho tag "sleva na minimu". To jo, všechno je to jenom zaplacená reklama v televizi. To, že dávají slevy, z důvodu aby i ted meli na vyplaty dává smysl, jenže žádná sleva není.
Já teda zatím slyšel opak - že ojetiny budou zdražovat, protože výrazně klesnou prodeje nových aut. Zatím se ale ceny nehnuly ani jedním směrem. Ještě je moc brzy. Vždyť je karanténa teprve 3. týden. I když hafo lidí už brečí, co si v létě počnou doma, protože nebudou moct jet k moři. Rozmazlenost hadr.
jooo já mám taky vyhlídnuté auto...ne, teda v Ačkách (tam byc si nekoupil nic), ale jinde a taky čekám kdy je napadne jít dolů..nedávno slavnostně slevnili 20tis...ale paradoxně jim ještě tak 60-70tis dolů chybí...má to pro mě výhodu, že to je stále pěkně u nich garážované a na tachometru nepřibývá a já budu mít víc našetřeno...přece jenom, už jim to tam stojí od podzimu, takže to jde na dračku za ty prachy![]()
![]()
Garážované, to myslíš jak stojí venku na place, chcípne tomu baterka, oreznou brzdy, zareznou ložiska na kladkách/ altíku a podobný drobnosti? ![]()
tak zrovna vybitá baterka a zarezlé brzdy neberu jako nějakou velkou překážku...baterku dobiješ nebo vyměníš a brzdy se odrezivý samy jízdou
zbytek nepoznáš tak či tak, takže je to bezpředmětné řešit...kor když je auto v záruce...přijedeš a nestaráš se..
V AAA bych nákup určitě nedoporučoval. Stačí si přečíst diskuze nebo se podívat v TV např. na Černé ovce.
V AAA jedou ve velkém psychologický nátlak na kupujícího. Nejdřív se chovají v pohodě, jakmile tě mají v hrsti, tak tě nechají vytuhnout, snaží se ti vnutit nevýhodnou půjčku nebo pojištění (a to dost agresivně) a na závěr si k inzerované ceně přirazí ještě několik tisíc za přípravu vozu. Navíc prý často v dokumentech k autu uvádí nepravdivé údaje (např. že je vše na autě ve špatném stavu, abys nemohl nic reklamovat atd.) V TV bylo x kauz, kdy lidé koupili nebourané auto v AAA a pak se zjistilo, že je bourané. Bez TV by se kupující ničeho v rozumném čase nedomohli...
Já osobně bych koukal u takto "mladých" aut na nabídku ŠKODA Plus. Je to tam někdy o trochu dražší než v autobazaru, ale mají úplně jiný přístup k zákazníkovi a u ročních aut je třeba nabízená 5 letá záruka. Pokud koupíš rok staré auto v bazaru, tak tě při poruše většina automobilek pošle do háje s tím, že se změnil majitel a záruka neplatí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.