Nejste přihlášen/a.
prý auta v bazarech zlevňují, říkají to všude, ve zprávách, v autosalonu.tv, dokonce i samotný web aaaček uvádí slevu 10% na všechny vozy. Podle mě to není pravda. Mám v aačkach vyhlídnuté jedno auto, škoda kamiq, již 2 měsíce sleduji jejich cenu, u toho jednoho vozu je to 400k, a ani po "slevě" se cena nepohla ani o tisícovku dolů, a navíc tam mají přímo u toho tag "sleva na minimu". To jo, všechno je to jenom zaplacená reklama v televizi. To, že dávají slevy, z důvodu aby i ted meli na vyplaty dává smysl, jenže žádná sleva není.
Já teda zatím slyšel opak - že ojetiny budou zdražovat, protože výrazně klesnou prodeje nových aut. Zatím se ale ceny nehnuly ani jedním směrem. Ještě je moc brzy. Vždyť je karanténa teprve 3. týden. I když hafo lidí už brečí, co si v létě počnou doma, protože nebudou moct jet k moři. Rozmazlenost hadr.
jooo já mám taky vyhlídnuté auto...ne, teda v Ačkách (tam byc si nekoupil nic), ale jinde a taky čekám kdy je napadne jít dolů..nedávno slavnostně slevnili 20tis...ale paradoxně jim ještě tak 60-70tis dolů chybí...má to pro mě výhodu, že to je stále pěkně u nich garážované a na tachometru nepřibývá a já budu mít víc našetřeno...přece jenom, už jim to tam stojí od podzimu, takže to jde na dračku za ty prachy
Garážované, to myslíš jak stojí venku na place, chcípne tomu baterka, oreznou brzdy, zareznou ložiska na kladkách/ altíku a podobný drobnosti?
tak zrovna vybitá baterka a zarezlé brzdy neberu jako nějakou velkou překážku...baterku dobiješ nebo vyměníš a brzdy se odrezivý samy jízdou zbytek nepoznáš tak či tak, takže je to bezpředmětné řešit...kor když je auto v záruce...přijedeš a nestaráš se..
V AAA bych nákup určitě nedoporučoval. Stačí si přečíst diskuze nebo se podívat v TV např. na Černé ovce.
V AAA jedou ve velkém psychologický nátlak na kupujícího. Nejdřív se chovají v pohodě, jakmile tě mají v hrsti, tak tě nechají vytuhnout, snaží se ti vnutit nevýhodnou půjčku nebo pojištění (a to dost agresivně) a na závěr si k inzerované ceně přirazí ještě několik tisíc za přípravu vozu. Navíc prý často v dokumentech k autu uvádí nepravdivé údaje (např. že je vše na autě ve špatném stavu, abys nemohl nic reklamovat atd.) V TV bylo x kauz, kdy lidé koupili nebourané auto v AAA a pak se zjistilo, že je bourané. Bez TV by se kupující ničeho v rozumném čase nedomohli...
Já osobně bych koukal u takto "mladých" aut na nabídku ŠKODA Plus. Je to tam někdy o trochu dražší než v autobazaru, ale mají úplně jiný přístup k zákazníkovi a u ročních aut je třeba nabízená 5 letá záruka. Pokud koupíš rok staré auto v bazaru, tak tě při poruše většina automobilek pošle do háje s tím, že se změnil majitel a záruka neplatí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.