Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na poškrábané čelní sklo

Od: karel44® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, poradíte mi? Cca 3 dny jsem nepoužíval auto a nejspíše někdy večer musel jezdit traktor po polní cestě.. Dnes jsem blbec začal stirat stěračema sklo a v zápětí jsem si tím jemným prachem poskrabal poměrně dost celé sklo. Co teď? Jsou nějaké ověřené přípravky? Díky všem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

1x

Na leštění se zeptejte v oční optice. Žádné pasty na lak při leštění skla nefungují. Houbičkou už teprve neuděláte dokonalý lesk, který je u skla naprostý základ. Maximálně zmatujete sklo a pak si alespoň koupíte nové. Poradí vám jedině brusiči skel a ne rádci na poraďte.cz s přípravky ze supermarketu. To jsou zase nápady !

fugass*
Nevyzkouší, nebude vědět zda to funguje. Nemá tam rejhy hluboké 2mm, má to od prachu.

pave*
hodnocení

1x
Nepůjde to. Zkoušel jsem to různými sadami a nejde to. A zjisti to člověk, až bude svítit sluníčko v určitém úhlu a uvidí prd. Jediným řešením je výměna skla a pokud parkuji tam, kde se práší, tak mít v autě postřikovací nádobu s vodou a před jízdou si tím ostříknout sklo. Litrová nádoba není moc velká a stačí.

fugass*
hodnocení

0x
Třeba toto, ale jestli to funguje...?

youtu.be/...
fugass*
Nebo...

youtu.be/...
hodnocení

Děkuji za info.. První video hrůza :) mám poškrábané sklo.. Ne pavouka.. Hi.. Druhé.. No nemám brusku ale prý se to dá dělat houbičkou.
fugass*
V lidlu maj opravnou sadu na lak. Je v tom vše. Hrubý a jemný krém...Stojí to asi 200. Na lak to funguje, na sklo nevím. Za 200...zkusil bych to.

hodnocení

Prosím další o nápady a o přípravky,ktere lze koupit.

fugass*
hodnocení

0x
V té sadě z lidlu je houbička na rozleštění. Bruskou se to nedělá, má moc otáček. Jen pokud má možnost volby počtu otáček. Můžete to udělat vrtačku, akovkou... Zkuste ten lidl a na nějakým autosklu na vraku bych údělal pár škrábanců a zkusil jestli to jde, aby to na autě nedopadlo hůř.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]