Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pístní kroužky do sekačky Briggs Straton 625E

Od: marekcc odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny,

Mám problém s nalezením vhodných pístních kroužků pro motor od sekačky Briggs and Straton 625E series, byl v sekačce Partner P53-625D, Průměr válce pro píst je cca 68,2mm (měřeno posuvkou) a šířka drážky pro pístní kroužek je cca 1,20mm. Hledám co nejlevnější variantu a nevím Zda-li zvolit menší průměr a nebo najít D=68,2mm. DĚKUJI ZA RADY.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Písní kroužek by měl být větší než průměr válce. Stáhnutím pomocí přípravku (nebo bez) vleze vsuvně do válce a rozpíná se, tím těsní. Kroužek o stejném průměru by mohl za špatnou kompresi. Vám starý praskl?
marekcc
hodnocení

Ano, jeden ze dvou praskl při demontáži. A mám stále problém najít přímo pro tento typ motoru pístní kroužek D=68,3 s t=1,2.

fugass*
Přesný typ motoru víte? Prodává se sada kroužků cca 600 Kč.
marekcc
hodnocení

Je to motor od Briggs and Straton 625E series.

fugass*
Tak zatím jsem našel jen za 1085kč a nejsou skladem. Hledejte sadu BS499425
fugass*
fugass*
Možná tyto, píšou tenké ale jestli je to 1,2mm nevím.
pily-krovinorezy.cz/...
marekcc
hodnocení

Děkuji moc! Jediné co mě štve je, že nikde nepíšou přesné rozměry těchto kroužků a já opravdu nechci koupit špatné :D

fugass*
Za 350,- to zkuste ale napište jim co a jak, určitě poradí.
marekcc
hodnocení

zahradales.cz/... tady je t=1,6

fugass*
To jsou oni. job-parts.cz/...
marekcc
hodnocení

Super a ještě jednou díky, ješte jsem jim pro jistotu naspal pro sdělejí tloušťky kroužku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]