Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesvítí, nezamyká

Od: lokomotiv odpovědí: 10 změna:
Zdravím, dnes jsem rozebral dveře na Seat Leon 1m a vypojil jsem 2 konektory a teď mi nefunguje stahování oken, nesvítí auto vevnitř a nejde zamknout kufr.. je to.tim že je to tím že jsem je rozebral nebo jsem něco posral? Dík moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli jsi je nezapojil zpátky, tak se nemůžeš divit. Vyřadil jsi totiž nejspíš ovládání příslušné ŘJ, která má tyto funkce na starosti. Pokud jsi je zapojil zpátky a nejde to, pak jsi opravdu nejspíš něco posral.

lokomotiv
hodnocení

Nene, ještě jsem to nezapojoval zpátky.

Když dveře odpojíš od svazku, tak logicky v nich nepojede elektrika.

Zdraví rozum...

schimpy
hodnocení

0x
Mrkni na pojistky, já jsem takhle měnil žárovku ve stropním osvětlení a nevěděl jsem, proč nová žárovka nesvítí, i když vlákno bylo neporušené - neodpojil jsem konektory.

hodnocení

0x
Bud v klidu až ty dveře zas připojíš tak to pošlape nanejvíš smažeš vagem ještě chyby v řj
lokomotiv
hodnocení

Tak jsem dveře zapojil a pořád to nejde. Takže musím do servisu aby mi smazaly chyby?

Chyby nezmrtví dveře. Pojedou i s chybama. Spíš diagnostika řekne, co nemá připojené. Mohou být zlomené dráty dveřní průchodky a tak zapojené konektory je jen první šance úspěchu.

lokomotiv
hodnocení

Zkoušel jsem všechno zapojit znova a stejně nejde po celém autě elektrika.

Málo informací a zmatečné odpovědi (tazatel). To jako už nejde po celém autě elektrika, jako že nejde ani nastartovat a nic nesvítí?

Dej to do servisu. Odpovědi by nebyly pochopeny a potřebné úkony k opravě by neměli smysl v tomto pořípadě.

lokomotiv
hodnocení

Zatýkalo mi do dveří tak jsem rozebral dveře a podlepil ten štít a jediný co jsem odpojil bylo z konektorů otevírání skla a ještě jeden a ten byl asi na centrální zamykání nejsme si jist a už potom nefungovaly . Potom jsem vyndaval celí koberec koberec a to jsem musel vypojit konektory na otevření nádrže a TCS. Potom jsem vše zapojil poskládal a nefunguje centrální zamykání, otevření skel, když to zamykám normálně klíčem přes zámek tak se nezamkne kufr. Jinak žádna kontrolka nesvítí. Děkuji za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]