Zdravím, měl bych dotaz.. Řazení u auta je za studena jakoby tužší a těžší, až se auto zahřeje, tak řadí celkem pěkně (manuál 6q).. Nejhůře jde asi stupeň číslo 2. Spojka zabírá pěkně. Může to být špatný olej v převodovce? Jinak asi před měsícem jsem měl problém s tím, že jsem občas nemohl vyřadit 1 či R.. stávalo se mi to pokud jsem auto dobrzdil se zařazeným stupněm (1 nebo R).. pokud jsem dobrzdil na neutral, tak jsem v pohodě zařadil a znovu se rozjel. Chtěl jsem měnit spojku, ale když to přestalo, vykašlal jsem se na to díky..
Ani jsem celou otazku nedočetl. Ale jak říkaáš o řazení 2 a tak.. stejný problem jsem mel. A výměna olej v převodovce problem vřešil a řazení šlo krásně.. U mě to šlo blbě když jsem podřazoval.. nejhorší byl stupen z dvojky na jedničku a z neutralu pak nahoru na jedničku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.