Nejste přihlášen/a.
Pokud se nezměnily za posledních 5 let příslušné předpisy, pak v insolvenci nemůžete vlastnit vozidlo. Pak tedy budete muset situaci řešit jinak.
Můj známý měl v insolvenci 10 let vozidlo, které bylo psané na mě a smlouvou ho měl pronajaté za 1,-Kč ročně. PR jsem platil já. My jsme se pochopitelně finančně vyrovnali a když po 10 letech šlo auto do šrotu, jen jsem mu poslal plnou moc a pak auto na Registru zrušil. Pochopitekně toto řešení předpokládá vzájemnou důvěru. Ten známý ani já jsme ji neporušili a vše včetně pak likvidace auta proběhlo naprosto bez problémů.
PS: Ta důvěra se týká i případných přestupků s vozidlem spáchaných. Také u mne k tomu dvakrát za tu dobu došlo. Poté, co mi došla výzva provozovateli k zaplacení, jen jsem mu zavolal, řekl mu detaily a on to vždy vzal na sebe, vyřídil, zaplatil a jeli jsme dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.