Nejste přihlášen/a.
1x
Co vim tak běžná 5W40 nebo i 5W50 a hlavně měnit po 8kkm/ 1 rok.. Máš asi tu nejhorší verzi - kat na bloku motoru přehřívá olej, karbonujou dříky ventilů, když zatuhnou tak se nestíhaj vracet a podpálí se ventily.. Příznaky kolísající volnoběh.. Taky zasírá klapku, kat se rád sype a binec jde na ventily = zase podpálení... Jeden z největších paskvilů mezi motorama... Někde byl hezký článek kde se to řešilo...
Pardon nejhorší verze byla 40 kW, ty máš už částečně vychytanou...
+ tam byl i hydr. napínák rozvodů který rád při startu skočil ![]()
0x
0x
To se dnes stalo "dobrým zvykem", že příručka neuvádí ani viskózní index, ani množství oleje, aby co nejvíce nutili lidi jezdit do servisu. Já mám v příručce celkem obsáhlou stať o výměně oleje, kde jsou všeobecně známé věci, ale u viskozity a množství oleje je "viz strana XX" a na straně XX je "obraťte se na autorizovaný servis". Já bych tam dal 10W-40.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.