Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli očekáváte pokles cen u ojetin v autobazarech. Ptám se zde, protože neočekávám, že mi to v těch autobazarech řeknou. Mám vyhlídnutou krásnou 1.9 8v 159tku Alfu Romeo, pod 100 tisíc ale mám trochu pochybnosti.
Mám 147 před fl. se stejnou motorizací, která je v rodině od 2010 a od 2016 ji mám já. Aktuálně na budíku 220 tisíc, stočená byla o 30 tisíc. Ale výfuk je tam původní. Kotouče a spodní ramena tam byly z výroby, ty jsem měnil před 2 rokama. Spojka tam za nás měněná nebyla a pochybuju, že ta ženská ji tam nechala měnit, kupovaná byla s nájezdem 140 tisíc, tedy 170. Takže ta bude taky původní. No je to auto co znám a mám na něj vzpomínky, tak by mi ho asi bylo líto.
Ale ta 159tka má najeto udajných 200 tisíc. Země původu jiná. :D Řidičova sedačka na ten nájezd trochu víc prosezená ale jinak interier dost pěkný. Volant jako nový, ten byl asi znovu potažen kůží v poslední době. Koncovka výfuku taky jiná. Podle fotek je to dost zachovalé. Ale nechce se mi věřit, žě si někdo koupí 159tku, ekvivalent Passatu, naftě a od roku 2007 s tím najede jen 200 tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.