Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benzín za 22,90 Kč? Počkat ještě?Půjde níž

Od: renegade11* odpovědí: 25 změna:

Narazil jsem na benál za 22,90 kč, myslíte že pujde ještě dolů nebo natankovat plnou?Zatím nepotřebuji nutně jezdit ,jedu tak 2 x za týden.

ceskybenzin.cz/...

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že není třeba dlouho čekat. Cena samotného benzínu není podstatná, celkovou cenu tvoří její nástavby, hlavně spotřební daň a DPH. Takže se obávám, že ta celková cena už sahá na své samotné dno a dále už klesat nebude nebo jen nepatrně. Já osobně jsem úplně z druhého konce republiky a chystám se zítra natankovat plnou za 23,90Kč/l.

doplněno 29.03.20 20:37:

Martine, jezdím na LPG a plnou nádrž benzinu tankuji tak 2x do roka. Shodou okolností mám teď jen asi 1/4 nádrže benzinu, takže tím dotankováním do plné docela slušně ušetřím;)

doplněno 29.03.20 21:09:

U nás v Chebu jsou 3 čerpačky (ONO + 2 jiné), které jsou s cenou N95 pod 24,-Kč.

hodnocení

2x
Jak já to mám jednoduché..
Tankuji když mám prázdnou nádrž. Zjistil jsem po dlouhých výzkumech a propočtech, že tankovat při plné nádrži nemá smysl.

hodnocení

2x

Zvláště pokud jsi někde od Karlových Varů se nákup jistě vyplatí. Vezmi všechny hrnce, kanystry a doma to pak nalej třeba do vany.

Já bych zachoval chladnou hlavu a neprožíval to. Osobně, podobně jako ostatní, kupuju do plna někdy v okamžiku když se rozsvítí hladový oko. To bude možná někdy příští týden.

Jenyku - to jsi mne rozesmál, protože jsem si vzpomněl na kolegu, který "ušetřil" před cca 35 roky nějaký služební benzin a tak ho nalil do umyvadla, jenže buď špatně zašpuntoval nebo se vlivem benzinu nějak uvolnil špunt a vše mu vyteklo do kanálu. Holt lehce nabyl- lehce pozbyl.

Jo klucí...

A to já pamatuji, když se benzín zdražoval někdy v roce 1990..jak k benzínové pumpě přijel pán s Trabantem a na střeše 200l sud. Natankoval...ušetřil spoustu peněz..a během chvilky sud "seděl" na zadních sedadlech..propadl se střechou dovnitř. Jestli byl v celkové bilanci v plusu nebo v mínusu, to netuším.

72mona3*
hodnocení

2x

Jak to tady tak čtu, tak by člověk i věřil, že levnější benzín nikomu radost neudělal*frajer*

Ale také bych už nečekala. Cena je to krásná. M.

joudic*
ono spis jde o to, jak k tomu kdo pristupuje, a kdo je schopny kvuli usetrenych 50korun objizdet cely kraj. Me treba zajimaji uplne jine parametry nez cena, i rad malinko pridam a auto je za odmenu zivejsi nebo startuje lip, benzinka od benzinky. Tady u me nejbliz nemaji prilis kvalitni obycejny, auto jede jak s bananem ve vyfuku, tak kupuju jejich bezprimesovy o 2kc draz a jsem spokojen. O cca 8km dal je vetsi benzina a i s tim nejlevnejsim benzinem auto fajn lita, a stejne tam nejezdim ikdyz jedu okolo, je tam neprijemna obsluha.

Benzín používám jen na startování a ohřátí studeného motoru (jezdím na LPG), takže jeho kvalita mě moc nezajímá. A jelikož i v dnešní době musím jezdit denně, nejedu k pumpě z plezíru, ale za současnou cenu (už i u nás na třech pumpách 22,90Kč) se u té pumpy zastavím, když jedu kolem, a dotankuji si plnou.

houbes*
hodnocení

2x
Včera jsem jel přes Jihlavu a tankoval jsem u ONO za 22,90 myslím si moc dobrá cena a jestli půjde benzín níž? Jak jsem viděl tak ostatním se do slev nechce a drží ceny kolem 28Kč za litr, možná půjdou na 26,cca Kč ale všude budou vykládat, že vyprodávali staré zásoby za větší nákupní ceny. Z 22,90 Kč např. u ONO v Jihlavě to může jít ještě o 40 haléřů dolů ale výrazné slevy nečekejte. Klidně tankuje za 22,90 ;)

hodnocení

1x

Jsem rád, že nejsem otrokem benzínu... Prostě tankuji každý týden v pátek při návratu dolů... A neřeším to a ani k vůli pár korunám nepopojíždím po okrese... A levnější si myslím, že už ani nebude...

priklad1*

Tankuji jednou za rok tak 5 litrů a stačí mi to. Ani by mně nevadilo, kdyby byl litr za 100 Kč, spíš naopak. Byl by na silnicích větší klid.

joudic*
ja dokonce beru vzdy, asi jako jediny, ten drahy.. napr shell V-power atd

hodnocení

0x

Ja tankuju furt za 500, tak nevim...

hodnocení

0x

Ta cena 22,9kč za N95 a 24,5kč za NM je asi jen u Tank ONO. ve středu jsem jel z JH do Liberce- a na cestě jen,mimo domáci Ono v JH ,jedno někde u Kolína? a stejná cena jako v JH a Plané n/L.

Tank ONO má jako jediná síť jednotné ceny po celé republice. Proto jsou zkreslené cenové průzkumy, které vyhodnotí průměr za kraj tak, že u Plzně započítají 5x Tank ONO a jinde za se 5x Shell.

hodnocení

0x

ted jsou zhruba ceny na dlouhodobém minimu. Pokud pořebujete ušetřit částu velikosti 50 korun, nejezděte autem.

mate59
hodnocení

0x

U nás nejlevnější benzín za 28,50 Kč.

hodnocení

0x
U nás nejlevnější 25.90 Tesco

joudic*
hodnocení

0x
to bylo prvni co me napadlo.. misto aby sedeli doma, budou si jezdit dotankovat i chybejicich 10L v nadrzi.. aby to nahodou nestouplo..
renegade11*
hodnocení

Tak odpověd o ničem , ale ja když beru 60 litrů levněji o 7 kč na litr,tak už se to vyplatí , a že ty bereš u Shellu - je to stejný odpad jako někde v JZD - platíš jenom značku , tím neříkám že ONO není odpad ,asi je také , Ale když dělal Svět motorů rozbory benzínu tak byla Shellka až uplně dole v kvalitě paliva .

joudic*

jak rikam me je cena benzinu uplne jedno ikdyby stal 50, nechodi mi davky z pracaku, kdyz je prazdna nadrz, natankuju

Mám to do Trutnova na ONO asi 40 kilometrů a stejně tam schválně kvůli jednomu natankování nepojedu.

hodnocení

0x

Těžko říct. V životě jsem netankoval podle ceny - v mém případě - nafty. Když mám prázdno, stavím se na benzince. Jednoduché. Abych coural zbytečně po okolí a tankoval, to se mi v současnosti moc nechce. A kvůli pár stovkám už vůbec ne.

mak*
hodnocení

0x

Já tankuju, když mám prázdnou nádrž a tam, kde to mám při cestě. Myslím, že jsem o žádné horentní peníze nepřišel.

hodnocení

0x

Když jedu kolem, tak samozřejmě doplním - ten lepší. Benzín mi v nádrži vydrží hodně dlouho, jezním na plyn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]