Nejste přihlášen/a.
Dobry den prosim vas potreboval bych poradit.Koupil sem Skoda Octavia 1.9 TDI-PD 74KW ctyrkolku mam ji ctrnact dni jezdila bez problemu a vcera sem jel do mesta ale motor najednou z niceho nic ztratil vykon a nevim si stim rady.Turbo se mi zda ze funguje ale nevim to jiste..Kontrolka zadna nesviti.Kdyby ste mi moh nekdo poradit tak se ozvete.Diky za info...
Překontrolujte nejprve přívod vzduchu od turba do sání. Stačí aby sjela hadice a z TDI je rázem lenoch. Pokud by to hodilo do nouzáku mněla by svítit kontrolka. Jestli nebude tlak od turba nikde unikat tak na ten VAG.
Tak kazdopadne nejdriv diagnostika - na VW to umi kazdy jouda a nebo pripravek stoji stejne jako diagnostika v autorizaku
Když už jste reagoval na moji odpověď a ne na otázku tazatele,dovolte taky reakci. To že to dnes na VW dělá každý jouda neznamená ,že to taky každý jouda umí. Respektuji váš názor hned letět na diagnostiku a tam zaplatit 500 za připojení abych zjistil,že mám třeba volnou pásku na hadici nebo podobnou drobnost. Že se dá jet na diagnostiku ví určitě i tazatel. Vaše rada je stejná jako když mu fundovaně poradíte dej to do servisu. Je to určitě otázka pohledu na problém a evidentně je každý řešíme jinač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.