Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, chtěl bych se zeptat jestli u motoru Octavia 1.8T 20V 110kW jde naladit launch control aby to střílelo (prosím nepište mi že to blbost jen mě to zajímá díky)
A ještě jeden dotaz kdyby jsem chtěl vyměnit motor u klasické octavie Octavia 1.8T 20V 110kW za motor 1.8t 132kw rs jestli s tím bude problém na technické nebo to nemá vliv. díky
Nebude sedět číslo motoru, takže problém bude. Záměnost motorů u nás bez schválení výrobce není povolená. Naposled to bylo schváleno pro Š120, kdy bylo potřeba změnit brzdy na čtyřpístky a dát jinou zadní nápravu. Škodovka na to měla papír o schvalování úprav. Někde dokonce je na netu. Tímto ale zkončila.
U nás by to prošlo leda přes Dekru.
K čemu je dobré střílení do výfuku? Zvyšuje to ego?
Třeba na jednom Favoritu jsem vytáhl z výfukového potrubí lamda sondu. Potřeboval jsem jí do jiného.
Při přidání plynu to krásně řvalo a při vypnutí vstřikovače při jídě z kopce to krásně pobublávalo a střílelo.
Nešlo o úchylnost, ale nutnost dojed k ekolikvidaci s očesaným autem (chybělo i sklo a půl interiéru)
A proc hned menit motor? Nevim, cim se lisi 100 bezna 110kW od RS (a hledat se mi to nechce), ale tipnu RJ, mozna vesi turbo vacky? Sel bych cestou prehazenim vnitrnosti do puvodniho bloku... (pomijim-li to, kde se daji veci ci cely motor do RS sehnat)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.