Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slavia pojišťovna

Od: arne1® odpovědí: 4 změna:

Jaké jsou s ní zkušenosti? Pro mnoho klientů má nesmírně zajímavou cenu, ale panuje k ní velká nedůvěra.

Samozřejmě mne nezajímají informace agentury JPP, ale solidní zkušenosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak havarijní nebo životko bych si od nich nevzal, ale na povinné je to asi jedno.

danys*
Jinými slovy ať si s ní klidně užije ten, kterého nabourám.. jak hezké, české :)

Kdo škudlí každou korunu, ten asi na ostatní nemyslí. Já mám všechno u ČP.

kimbert*
hodnocení

0x

Bývalého kolegu naboural kluk,který byl pojištěný u Slávie,docelá těžká nehoda se zraněním osob,neskutečné handrkování jak se zaplacením škody tak zaplacení zdravotní péče nakonec skončili u soudu.Já mám zkušenost s Uniqou,při nehodě arogantní asistence a vyhrožování,ale to bylo u havarijního pojištění,díky likvidátorovi z jejich pojištovny se oprava hodně protáhla,sebemenší opravu musel osobně nafotit u větších pojištoven to fotí mechanici sami,takže u mě malé pojištovny ve výběru skončili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]