Nejste přihlášen/a.
Přesně tak, dokonce je to nastavené tak, že když se vám něco s autem stane, nedostanete ani korunu. Tak jak je smlouva nastavená, nebudete splňovat podmínky ani za nic. Taky jsem si naběhl, a když jsem uplatňoval nárok na pojistné a volal jsem do té pojišťovny, tak větší arogantní hovado jsem ještě nepoznal. Samozřejmě jsem nepochodil. Je to od AAA pěknej podvod.
Pochopitelně to zaplatíte a je vám na nic. U nich zakoupeného vozu mi odešla cívka a čekám už druhý týdena servis, protože bez jejich souhlasu se nic opravovat nesmí. Navíc vám pošlou požadavek (i když data mají) :
Podrobný popis vzniku a rozsahu závady/poškození od vybraného oprávce Fotodokumentace vozidla (tachometr se stavem celkově ujetých km, VIN na karoserii vozidla, přední a zadní úhlopříčný pohled na vozidlo s viditelnou registrační značkou) Fotodokumentace poškození (poškozené součástky před a po demontáži) Kopie obou stran Osvědčení o registraci vozidla, část II. (velký technický průkaz) Detailní rozpočet opravy vozidla (rozepsané náklady na opravu – časové pozice na výměnu dílů, hod. sazba oprávce, cena a čísla poškozených dílů + DPH).
takže šťastnou cestu.
Přesně tak, dokonce je to nastavené tak, že když se vám něco s autem stane, nedostanete ani korunu. Tak jak je smlouva nastavená, nebudete splňovat podmínky ani za nic. Taky jsem si naběhl, a když jsem uplatňoval nárok na pojistné a volal jsem do té pojišťovny, tak větší arogantní hovado jsem ještě nepoznal. Samozřejmě jsem nepochodil. Je to od AAA pěknej podvod.
Koupil jsem auto v AAA nabidli mi pojištění na poruchy Carlife Garance DELUXE. Z recenzí jsem zjistil, že to je pojistka nanic a každému ji vnucujou. Já ji nechtěl, ale i přesto jsem ji dostal do emailu s ostatními dokumenty. Nejprve vám zašlou autorizační kód na meil a sms a ten jak zdělíte jako já, tak souhlasíte, že jste si vše přečetli a souhlasíte. Je to i elektronický podpis.Ke kupní ceně auta, která je uvedená na faktuře připočítali cenu pojistky Carfile za první rok a to 22.300 Kč a tu že nemusím platit. V druhém roce mám zaplatit již 4.700 Kč a v dalším roce 3.000 Kč. Nevím kdy to bude končit.Když budete chtít smlouvu s Carlife zrušit, tak zaplatíte těch 22.300 Kč co oni jako dali, ale nedali.Dále mi byla nabídnuta elektronická klíčenka se smlouvou Defend Key Assistance za 4.900 Kč kterou jsem zaplatil,že mi bude hlídat auto a službu zámečníka na zapomenuté klíče s otevřením dveří domu nebo auta, což jsem nikdy nevyužil. Doma jsem zjistil.že klíčenka je Bluetooth s dosahem do 20ti metrů. Takže když nevyužijete zámečníka, který je jen na 1 rok, tak vám aplikace mobilu řekne kde máte doma v okruhu 20ti metů klíče, nebo slíbené auto, když necháte čip v něm,vám na parkovišti najde v okruhu 20ti metrů. Myslel jsem. že to bude nějaké GSM hllídání ale ne Bluetooth. Tak přeji hezké nákupy v AAA. Obrňte se trpělivostí a nakupujte ve dvou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.