Prosím vás, dostal jsem nabídku koupě auta. Jde o vůz rok výroby 1996,byl dovezené z Německa někdy v roce 2003. Je tam ještě technická do 7/2021,pak už nemá smysl prodlužovat STK, takže vlastně jen na rok užívání. Při prodeji chce paní aby se vůz přepsal na mne, což chápu, ale ekodaň by byla cca 5000 Kč což se pro mne nevyplatí. Jenže nevím jak zjistit, paní už neví, jestli ekodaň byla někdy placená. Vůz plni normu Euro 2 V TP nic napsáno není
Pokud v ORV /TP/ není zapsáno :poplatek na podporu sběru a využití autovraků byl zaplacen dne: dd.mm.rrrr razítko + podpis úředníka, tak eko nebylo placeno. Jinak E2 není 5000kč lae jen 3000kč.zatím!
Jinak dle toho co je ve skenu napsané jste zde dal část F DALŠÍ ZÁZNAMY . Zápis o zaplaceni je na titulní straně ORV-TP v části B -ÚŘEDNÍ ZÁZNAMY
Ovšem nevím co znamená onen zápis : 22.7.2003-popl.2000,-. není to spr.popl.za zápis do registru a ani žádný jiný této sumě neodpovídá
Tak zaplatíte, páč jinak by to bylo uvedeno v techničáku, neboli, jak správně píše satam v osvědčení o registraci vozidla II. Páč Vy máte starý techničák, dneska to je jiný název.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.