Nejste přihlášen/a.
myslíte že pomůže ta tužka co reklamují v telešopinku díky za rady
Tak na to zapomeňte nato žádná tužka nepomůže a Fix it pro je jen velkej podvod jako většina zaručených záráků z reklamy. Jen si dejte na YouTube Fix-iT Pro a uvidíte jek to funguje doopravdy.
doplněno 26.02.10 20:05:je jsané že nesmíte koukat na ty reklamní videa ,ale videa od lidí co to zkoušeli.
Nejsem si jist jaké máte škrábance. Pokud nejsou až na plech, tak bych doporučil zakoupit barvu v míchárně i slakem. Vybrat tenký štěteček, škrábanec odmastit tech. benzínem.Potom štětečkem nanést barvu do škrábance. Nechat vytvrdnout a poté rozleštit lakýrnickou zabrušovací pastou. Můžu zaručit že pouhým okem laik nepozná opravené místo.
doplněno 27.02.10 12:48:V auto salónu prodávají tužky na lak, tak to prubněte.
Problém bude asi v tom že jste špatně koukal.
Pokud vás nezaraží ani to proč stená Fy SIMONITZ prodává i další zázračný a zaručený leštič škrábanců když už ji skvěle jeden funguje tak je to těžké. A já jsem si myslel ,že dneska na nesmyslné reklamy nikdo nemůže skočit. Jsem to ale jouda.
doplněno 27.02.10 15:18:Omlovám se SIMONIZ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.