Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit škrábance z laku

Od: klestichachali odpovědí: 4 změna:

myslíte že pomůže ta tužka co reklamují v telešopinku díky za rady

výtka
Upozornění od sys strejc 26. 02. 2010 20:10:42
Není škrábanec jako škrábanec. Upřesněte dotaz!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Tak na to zapomeňte nato žádná tužka nepomůže a Fix it pro je jen velkej podvod jako většina zaručených záráků z reklamy. Jen si dejte na YouTube Fix-iT Pro a uvidíte jek to funguje doopravdy.

doplněno 26.02.10 20:05:

je jsané že nesmíte koukat na ty reklamní videa ,ale videa od lidí co to zkoušeli.

1jara*

Nejsem si jist jaké máte škrábance. Pokud nejsou až na plech, tak bych doporučil zakoupit barvu v míchárně i slakem. Vybrat tenký štěteček, škrábanec odmastit tech. benzínem.Potom štětečkem nanést barvu do škrábance. Nechat vytvrdnout a poté rozleštit lakýrnickou zabrušovací pastou. Můžu zaručit že pouhým okem laik nepozná opravené místo.

doplněno 27.02.10 12:48:

V auto salónu prodávají tužky na lak, tak to prubněte.

jirka2845

tak koukal sem na videa na youtube na fix it pro a funguje to, tak nevim jaky je problem

ar*

Problém bude asi v tom že jste špatně koukal.

kdka.com/...

wkowtv.com/...

clipsyndicate.com/...

Pokud vás nezaraží ani to proč stená Fy SIMONITZ prodává i další zázračný a zaručený leštič škrábanců když už ji skvěle jeden funguje tak je to těžké. A já jsem si myslel ,že dneska na nesmyslné reklamy nikdo nemůže skočit. Jsem to ale jouda.

doplněno 27.02.10 15:18:

Omlovám se SIMONIZ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]