Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka hydraulického pérování

Od: adam39* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, mám Peugeot 607 v6 benzin a neustále mi bliká kontrolka hydraulického pérování, zajímalo by mě, jak se dá závada odstranit. Byl jsem skoro ve všech servisech Peugeot v Praze a na Mělníku a nikde si s tím nevědí rady. Měl někdo stejný problém jako já? Za každé bližší info vám budu vděčný.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nepletet se krapet?hydro maji citroeny od DS přes BX,XM po C5 a C6 .Poslední Pug co toto z části měl byl P-405 MI16x4 příp.T16.Předpokládám že myslíte vzduchové pérování.

Jinak pokud má opravdu hydropneumatiku-tak bych provedl kontrolu LHM-LDS (del toho co tam je a dolili ji)je pravidlo že svítí kontrolka - STOP a k ní pak další /chlazení,mazání.../

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]