Nejste přihlášen/a.
Zdravím a žádám o radu.
Dnes ráno jsem přišel k autu a nenastartoval. Jako první se samozřejmě nabízí možnost vybité baterie. Ale, auto vždy dobře startovalo a ani jsem nenechal rozsvícená světla (kontrolováno jako první). Dále, když pootočím klíčkem, tak rozsvítí kontrolky a slyším slabé vrčení, ale pak, když chci nastartovat, auto ani nehlesne. Dále jsem zkoušel dálková světla světelnou houkačkou a ty mormálně svítí. Kdyby přeci byla vybitá baterka, tak se nerozsvítí a nebo alespoň slaběji ne? Je to Škoda Felicia 1,4 mpi, 44 kw, rok výroby 2002.
Co by to mohlo být, je to ta baterka, nebo něco jiného?
Díky
Tak asi takto. Manželka volala do pojišťovny a prý máme zdarma výjezd do 2500 KČ. Takže za chvilku přijede Global assistance. Já prostě nejsem montér abych se v tom vrtal. Ale i tak díky za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.