Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji informace,končí mi STK budou stanice STK v provozu nebo zavřeny /koronavirus/děkuji.
Dnes vyšlo oficiálně všem co končí STK mezi 1. únorem 2020 a 31. srpnem 2020 se automaticky prodlužuje o sedm měsíců od data původního ukončení platnosti. mdcr.cz/...
Což se dá využít i u starších aut když víte že to stejně bude vaše poslední STK tak si těch půl roku počkat případně si díky tomu posunout termín pokud vám vychází STK třeba do dovolené.
...sice už uplynula od Vašeho dotazu nějaká doba ale třeba to někomu pomůže-od včerejška dle nařízení z EU/kvůli koronaviru/se prodlužuje technická/STK/o 7 měsíců a to pro vozidla které měli jít na technickou prohlídku od 1 ůnora do 31.srpna tohoto roku/platí to i pro něktré doklady kde se tímto prodloužila platnost-plati to vše samozřejmě i pro zahraničí...nějak nám tu zprávu tají i když to už vydalo i ministerstvo-druhý den a nikde se o tom nepíše-ale stačí pohledat..STK koronavirus...takže já mám jít příští týden na Stk a pojedu mnohem později
lidé, neblněte a nepiště nesmysly, technická prohlídka která podle záznamu v TP končí v období mezi 1.2.2020 a 31.8.2020 se automatiky prodlužuje o 7 měsíců...takže je pořád platná, jak pro policii tak pro pojištovny, je to nařízení parlamentu a komis EU které je nad naší národní legislativou a je proto závazné ve všech 28 členských státech EU...anmi policajt ani technik STK ani pojištovna nemá žádné právo vykládat toto nařízení podle svých předtsv, mlůže držet hibi a krok a respekltopvat to...
Pokud platnost technické prohlídky končí v poslední den této časové relace ( 31.8.2020), podle EU nařízení se automaticky prodlužuje o 7 měsíců až do 31.03.2021. Takže latnost TP končí 31.03.2021.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.