Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte jak postupovat na mém autě Peugeot 206 sw combi nejde zadní stěrač.Jak postupovat pro odstranění závady.
Základem je změřit, kam až jde proud. P206 jsme měli dříve jako služebáky a příčinou podobných problémů byly užvýkané kabely v ,,chobotu´´ mezi kastlí a dveřmi.
Samozřejmě že nemusí Svět je velice barvité místo a mnoho věcí je jinak než se zdá.
Ovšem zkušenost mě naučila při opravě první začít od těch nejpravděpodobnějších příčin.
V tomto případě bych změřil prvně pojistku, pak přímo u motorku. Pokud na pojistce bude napětí a u motorku ne, je příčina někde mezi nimi - třeba v tom chobotu. Pokud na motorku bude napětí, je na čase rozhodit motorek - jestli je mechanicky OK, co dojezd atd...
špatná pojistka, špatná kabeláž, špatný motorek. Jak opravit? Měřit a hledat. Zjisti jestli je funkční pojistka, jestli jde k motorku elektrika a pak případně napíchnout motorek na napětí přímo. Časté problémy u starých aut jsou v průchodce do pátých dveří a nebo zahnije hřídelka v motorku
Motorek je zakrytý plastovým krytem a já nevím jak ho sundat ať ho nezlomím.Není nějaká příručka jak ty různé čudlíky plastu oddělit a nepolámat?
Na motorku stěrače je plastový kryt přichycený dvěma plastovámi (něco)pokoušel jsem se je vyndat,ale nějak to nejde.Nechci to utrhnout,poradíte.
Co takhle to nafotiti a dát sem foto?Třeba nedávno se na jiného Puga ptal jeden ze zdeších rádců.Ale tahkle bez toho vidět to se nedá ani řádně pomoci,tím spíše pokud osobně někdo daný model nezná!Dokud fungoval free svcbox mohlo se najít žádané ,na základě VIN přímo na konkrétní vůz.Žel i v PSA asi vládne koronavir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.