Nejste přihlášen/a.
Výměna přístrojovéko kompletu za jinou z důvodů nefunkčnosti otáčkoměru.Dotaz bylo mi řečeno že při výměně tachometru se změní nastavení km vzdálenosti.Nepochopil jsem proč? Výměna přístrojovky není tak složitá věc,ale?poraďte.Jedná se o Peugeot 206 sw combi 2004.
A není to třeba náhodou tím, že údaj ujeté vzdálenosti je uložený v přístrojovém štítu? A pokud ho vyměním, tak je jiný? U některých vozidel ho lze programově upravit, ale to zpravidla není tak jednoduché a zpravidla to umí ten co umí stáčet km...
U VW a možná i jiných značek občas u nějakého modelu údaj ještě i v ŘJ motoru, spíš tak pro ověření...
Děkuji za vyčerpávající odpověď.Tedy je to dáno konstrukcí elektronikou záznamu ujetých km.Po důkladném prozkoumání obrázku palubních desek,jsem zjistil,že záměna není možná ani z důvodu .P 206 sw r.v 2004 má palubní desku z jednou sdruženou zásuvkou a novější ze dvěma.Škoda,mám jí doma,nyní volnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.