Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě ojetiny v souvislosti se současným stav

Od: jardacountry® odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych si koupit nějaké zánovní SUV maximálně do čtyř let. Ale zase to nějak nespěchá, protože auto mám. Ale tak mě napadlo jestli nepůjdou ceny ojetin směrem dolů v souvislosti s nemocí Covid-19 a následnému hospodářskému propadu, který je už teď jistý. Myslím třeba jestli neklesne poptávka a autobazary nepůjdou s cenami dolů. Co myslíte bude mít nasledující období vliv na cenu ojetých vozů?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

To je otázka. Pokud se zavřou na delší dobu továrny a zakáže se i dovoz ze zahraničí tak může být těch ojetin u nás nedostatek a cena půjde naopak nahoru.

krtek*

tohle je všeobecná myšlenka...ale já zas zastávám názor, že ojetin jsou všude mraky...

break
hodnocení

0x
Jo i ne, ten trh je stejně přesycen , takže u ojetin bude vše individuální. Možná v zahraničí klesnou ceny, protože Poláci, Češi atd. nějakou dobu nic nevyvezou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]