Nejste přihlášen/a.
Jaký doporučíte kompresor 12V k rezervě do kufru auta?
Nabídka je od 300 Kč do 1200 Kč. Ptám se z důvodu, že kdysi jsem si koupil nožní hustilku za asi 400 Kč a rozpadla se při prvním huštění. Zatím užívám velo-hustilku za 700 Kč s níž jsem spokojený, ale mám špatnou páteř a není pro mne dobrým řešením. Rezervu vozím nouzovku vypuštěnou k použití do rychlosti asi 50 km/h.
Nechci tlakovou láhev, protože počítám i s jiným využitím (nafukovačky, dohuštění jízdních kol ...). A nechci ani multi funkce za vyšší cenu (s reflektorem, USB pro nabíjení ...).
Zaujal mne kompresor Profi 150PSI za 600 Kč, který má i dobrou koncovku pro krátké ventilky zapuštěné v discích. Koncovky fajky jsou nevhodné.
Jednoznačně doporučuji lidl-shop.cz/...
Po třech plastových z OBI co vydrží tak 10 foukání a odejdou máme doma tenhle už asi 5let a foukáme s ním všechna auta. V téhle cenové relaci nic lepšího neseženete a stejné jen v jiné barvě se prodávají i za 1000Kč např. v autokelly
Zatím vypadá, že koupím v Lidlu ULTIMATESPEED Minikompresor UMK 10 C2, až budou mít na pultu. Ale nevím, kdo vymyslel koncovku fafjfku. Zpravidla uříznu a za 40 Kč kupuji v UniHobby přímou koncovku. Jakmile je ventilek zapuštěný v disku, u kočárku, ... , nejde fajka koncovka nasadit. Je krátká. Dokonce na autoventilku přímá koncovka lépe drží a nasazuje se zlehka/snadněji, má kovové uchycení na závit.
protože je se zahnutou koncovkou rychlejší manipulace ale je pravda že zvlášt přes některé poklice se opravdu i na autě nasazuje blbě a človek musí hledat tu správnou polohu
Přímá koncovka se nasazuje snadněji než zahnutá koncovka, aspoň z mé zkušenosti:
Automobilky přešly na kraťoučké ventilky zapuštěné, a se zahnutou se nelze k ventilku dostat. Ale i u kočárků. Výhoda je jediná, nic nevyčnívá a snadněji se disky čistí.
Přitom když jsou s manometry, tak zahnuté koncovky jsem neviděl.
Používám několik let tento kompresor a bez problémů. Výhoda je, že má koncovku s páčkou, vypínač a je možné foukat i jízdní kola (zvládá i vyšší tlak).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.