Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký olej do motoru u 2 t

Od: suzu odpovědí: 8 změna:
Zdravím chci se zeptat jestli u krosky 125 2t můžu dát do převodovky motorák co se dává do 4 takt viz foto. Nekde jsem to už četl ale raději se ptám. Díky za rady
Jaký olej do motoru u 2 t

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo úplně v pohodě. 4T oleje se do převodovek normálně dávají.Ale není ho škoda?

doplněno 12.03.20 22:39:

No,podle ceny (270 litr) jo

suzu
hodnocení

Jako že je zbytečně kvalitní?
suzu
hodnocení

No já mám suzuki a u těch ty převodovky trpí tak pro ni chci to nejlepší
asd1

Tak si zjisti specifikaci oleje jaký tam patří, ten tam dej a nevymýšlej náhrady "jestli to ustojí nebo ne"

suzu
hodnocení

Právě že jsem koukal a našel jsem ten co je na foto jen mě zajímá jestli nevadí dát motorák do převodovky u 2t
asd1

Je daná specifikace oleje a buď jí splňuje nebo ne... Značka výrobce a jestli to je motorák je vedlejší.. Když nenapíšeš přesně typ motorky nebo převodovky tak ti to nikdo nedohledá a dá se radit jen obecně..

asd1

Hledej podle specifikace pro danou převodovku...:

oleje-pema.cz/...

fugass*
hodnocení

0x
Můžeš. Spousta 4t motorek má společnou náplň pro převodovku a motor. Čili se jim převodovka maže motorovým olejem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]