Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sheron G48 - do jakého motoru?

Od: sonam* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych poradit ohledně chladicí kapaliny sheron G48. Je vhodná do dieselových nebo benzinových motorů?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že je určen pro oba druhy motorů. Více informací k jednotlivým druhům této chladící kapaliny najdete zde:

sheron.cz/...

sonam*
hodnocení

Díky, jsem žena a ty odborný názcy mi nic moc neříkají. Ptala sem se na benzinkách, ale pokaždé dostala jinou odpověď. Tuto kapalinu si koupila dcera do diesel. motoru(poradila jí to obsluha) a i já do benzin. motoru(také po poradě s prodavačem). A teď nevíme která ji může použít*nevi*

jabraka*

Klidně ji použijte obě!

JABRAKA

sonam*
hodnocení

Moc díky. Já si jen pamatovala, že do benzinu patří modrá a do dieslu červená kapalina a tahle je zelená navíc odborníci doporučili do obou motorů. Když sem si četla etikety (i na ostatních) všude píší jen, že je vhodná do motorů z hliníkových slitin. Já mám 3kodu Favorit, dcera Opel Zafira, ale ani jedne nevíme jaký máme motor. Za další odpovědi předem mnohokrát děkuji.

jarda2*

Ted uz nevim presne, ale oranzova a zelena by se snad michat nemely, modra a zelena bez problemu... Ale ted jsem na pumpe hledal a mam v tom nejak zmatek, tam to vypadalo na stejne bazi podle etikety. Nejlepsi je to proste vymenit a pak pouzivat na dolevani to co tam je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]