Nejste přihlášen/a.
Pěknou středu všem,
Mam Škodu fabii 3, všiml jsem si(je možné že už to dělat dlouho, nevěnoval jsem tomu pozornost) že pokud auto pár hodin stojí, tak při startu(třeba ráno nebo když jedu z práce) seslapnu spojku, nastarruji, a při pouštění spojky slyším takový hvizd jakoby, po cestě už se tomu nikdy neděje. Je to provozní stav(daný třeba zimou, apod.) nebo to něco značí? Děkuji
Mam Škodu fabii 3, všiml jsem si(je možné že už to dělat dlouho, nevěnoval jsem tomu pozornost) že pokud auto pár hodin stojí, tak při startu(třeba ráno nebo když jedu z práce) seslapnu spojku, nastarruji, a při pouštění spojky slyším takový hvizd jakoby, po cestě už se tomu nikdy neděje. Je to provozní stav(daný třeba zimou, apod.) nebo to něco značí? Děkuji
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]