Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor octavia combi benzin

Od: luigi® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den potřebuji poradit který typ benzínového motoru je vhodný pro Škodu octavii ll combi . Využití dojíždění do práce 12 km sem tam v obci sekačku na zahradu . Děkuji:)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

07.03.20 14:27
hodnocení

4x
1.6 mpi
hodnocení

Dik nějak jsem to tušil, jezdil jsem feldu 1.6 mpi. Ale teď se nevyznám v těch jejich označeních tsi, htp, atd.*jasne*

krtek*
hodnocení

0x

1,4tsi nebo 1,8tsi po revizi

hodnocení

Zdravím po jaké revizi.dik

v podstatě go motoru

motorar

Ale žádná generálka. Zase mýtus tu rozšiřujete. Jsou to normální motory

Generální oprava fakt ne *smich* prostě novější revize motorů, kde jsou vychytané prvotní problémy.
hodnocení

Nemají ty tsi problémy s rozvodovým řetězem?

motorar

Záleží na chování řidiče.Když se k autu chová jako brávek.tak musí na opravy

maj problém karbonujou žerou olej

1,8tsi CDAB a CDAA ty moc dobrý nejsou a pokud by to nebyl kus kterej by byl prokazatelně po go motoru tak bych se mu obloukem vyhnul opravy sou dost drahy

motorar

A nevíte který auto je bez poruch? Budete hodný,když poradíte do čeho jít

break
hodnocení

0x
1.9 TDI bez DPF...tuším mělo to 77kw
TDI na benzín? *co* a pro dojíždění 12 km?
break
Prehlidl jsem, že chce benzín. To sorry...proč ne?je někde nějakej předpis kolik musí být minimálně na naftu?

To není, ale má to smysl? Mám nový 2.0 HDi od Citrónu, a za těch 12 km se sotva v zimě dostanu po rovině na provozní teplotu :/
break
To jo, ale to škodí i benzínu. Já to myslel tak, že tenhle motor mi ve dvojce přijde ze všech nejlepší. Krátký trasy mu nevadí jak je tomu u dieselů s DPF...ale tady myslím, že jsou zase problematický převodovky..

nevim jestli je tdi bez dpf výhra za mě je to průšvih

dieselpower.cz/...

break
Těch TDI je kvanta verzi. Zrovna BXE a BLS je třeba se vyhnout. Nejstarší provedení mělo tuším těch 74kw nebo tak nějak a ty jsou OK. V O1 to mělo tuším označení AXR nebo ATD a u G5 slabsi 66kw verze zase BRU, v O2 nevím jak byl značen...v koncernu se neorientuje. Jen jsem to opravoval a neměl jsem potřebu ty zkratky sypat z rukávu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]