Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradit který typ benzínového motoru je vhodný pro Škodu octavii ll combi . Využití dojíždění do práce 12 km sem tam v obci sekačku na zahradu . Děkuji![]()
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
break
Prehlidl jsem, že chce benzín. To sorry...proč ne?je někde nějakej předpis kolik musí být minimálně na naftu?
To není, ale má to smysl? Mám nový 2.0 HDi od Citrónu, a za těch 12 km se sotva v zimě dostanu po rovině na provozní teplotu :/
break
To jo, ale to škodí i benzínu. Já to myslel tak, že tenhle motor mi ve dvojce přijde ze všech nejlepší. Krátký trasy mu nevadí jak je tomu u dieselů s DPF...ale tady myslím, že jsou zase problematický převodovky..
break
Těch TDI je kvanta verzi. Zrovna BXE a BLS je třeba se vyhnout. Nejstarší provedení mělo tuším těch 74kw nebo tak nějak a ty jsou OK. V O1 to mělo tuším označení AXR nebo ATD a u G5 slabsi 66kw verze zase BRU, v O2 nevím jak byl značen...v koncernu se neorientuje. Jen jsem to opravoval a neměl jsem potřebu ty zkratky sypat z rukávu...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]