Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou autokameru?

Od: brnenodchytova odpovědí: 13 změna:

Test autokamer za rozumnou cenu.
Jak si stojí autokamera Mio MiVue C540 ve srovnání s TrueCam A4 a Mini 0806 ?

Jakou autokameru?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

TrueCam jsem měl, po třech reklamacích jsem si nechal vrátit peníze. MiVue mám ve služebáku a tu naopak musím pochválit - funguje bez problémů, SW do PC je intuitivní - prostě pohoda.

hodnocení

2x

Místo TrueCam si stáhni apku do mobilu, bude to stejné.

michaelknizak

No, to je celkem nesmysl, zvlášť, když mobil není vůbec na tyhle funkce určený. Appka se neustále seká (jakákoliv), nevydrží vůbec baterie, má špatné vidění přes sklo (není na to prostě určený), a o nějakém držáku ani nemluvě.

Chápu, že potřebuješ ušetřit za každou cenu, ale ne každému to vyhovuje.

To je mi jasné, že to není ideální. Psal jsem to proto, že True Cam je na stejné úrovni kvality obrazu, jako apka v mobilu. Ne, že se mobil vyrovná (kvalitní) kameře samozřejmě. Daily Roads Voyager se v Samsungu neseká. Samozřejmě pokud telefon nedisponuje větším FPS a širším záběrem, tak je obraz úměrný tomu.

hodnocení

2x

Truecam jsem vyzkoušel a nikdy více, kamera byla více na reklamaci jak v autě. Nyní mám lamax c7 a jsem spokojen. I když i tato kamerka má své mouchy.

michaelknizak

Hm, až na to, že Lamax je stejná firma jako Truecam :-D To znamená, že kupuješ jen přebarvenej stejnej produkt. Proto tam máš koukám taky další chyby.

O kvalitním natáčení, designu a spolehlivém servisu ani nemluvě. Takže jo, zase jsi jim nalítl.

brnenodchytova
hodnocení

díky.
místo truecam radši apku do mobilu mám brát jako silný nedoporučení kamer truecam?

No je to stejné, taky používám mobil a rozdíl nevidím. Hlavně v té ukázce noční jízdy ale i v rozlišení registračních značek. Ty dvě ostatní jsou na tom evidentně lépe.

michaelknizak
hodnocení

0x

Zatím, používám Mio C570 a asi nejlepší kamera z těch 8 kamer, co jsem měl. Kam se hrabe šitka neustále poruchová Truecam nebo pochybné značky.

Noční vidění - asi nejlepší, co tam má, široké vidění - píšou sice 150°, ale vidí víc do šířky než Truecamka, která se chlubila 170° a pak nic. Zatím jsem ji měl v zimě v létě a nezdechla jak ty Truecamky.

Rozhodl jsem se podle youtuberského testu CzechDrivera a měl pravdu, bitelná, pěkná, malá a ještě skvěle natáčí. Víc už půl roku neřeším. A žádná reklamace.

torrrent*
No vidis ja mam truecam a7s a za dva roky jsem na ni nesahl a maka jak ma
odchytova*

a ta truecam a7, jak natáčí v noci? při světlech jen od auta?

hodnocení

0x
Tohle je žádost o radu, nebo propagace vlastních videí?
odchytova*

řek bych, že trochu od obojího..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]