Nejste přihlášen/a.
Test autokamer za rozumnou cenu.
Jak si stojí autokamera Mio MiVue C540 ve srovnání s TrueCam A4 a Mini 0806 ?
No, to je celkem nesmysl, zvlášť, když mobil není vůbec na tyhle funkce určený. Appka se neustále seká (jakákoliv), nevydrží vůbec baterie, má špatné vidění přes sklo (není na to prostě určený), a o nějakém držáku ani nemluvě.
Chápu, že potřebuješ ušetřit za každou cenu, ale ne každému to vyhovuje.
To je mi jasné, že to není ideální. Psal jsem to proto, že True Cam je na stejné úrovni kvality obrazu, jako apka v mobilu. Ne, že se mobil vyrovná (kvalitní) kameře samozřejmě. Daily Roads Voyager se v Samsungu neseká. Samozřejmě pokud telefon nedisponuje větším FPS a širším záběrem, tak je obraz úměrný tomu.
Truecam jsem vyzkoušel a nikdy více, kamera byla více na reklamaci jak v autě. Nyní mám lamax c7 a jsem spokojen. I když i tato kamerka má své mouchy.
Zatím, používám Mio C570 a asi nejlepší kamera z těch 8 kamer, co jsem měl. Kam se hrabe šitka neustále poruchová Truecam nebo pochybné značky.
Noční vidění - asi nejlepší, co tam má, široké vidění - píšou sice 150°, ale vidí víc do šířky než Truecamka, která se chlubila 170° a pak nic. Zatím jsem ji měl v zimě v létě a nezdechla jak ty Truecamky.
Rozhodl jsem se podle youtuberského testu CzechDrivera a měl pravdu, bitelná, pěkná, malá a ještě skvěle natáčí. Víc už půl roku neřeším. A žádná reklamace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.