Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednat nový vůz - Jarov nebo “na vesnici”

Od: konatkaibg odpovědí: 3 změna:
Zdravím.
Přemýšlím o koupi nového vozu, Škoda nebo seat. A jak se tak rozhlizim po novych a skladových vozů, tak 1)uměle snižují cenu (-50k za využití úvěru, -20k za odkup starého vozu.
2) zda se mi, že i když se jedná o stejné auto a výbavu, velké autosalony nemusí dávat slevy. Když si nechám poslat nabídku od autosalonu z vesnice, třeba z Mělníka, daji mi tam navíc slevu prodejce (-20k, a -10k sleva pro věrného zákazníka.
Nejsem z Prahy a mám spis blíž do Mělníka, ale překvapuje me, ze velke autosalony ty slevy nedávají. Máte ještě nějaké zkušenosti a praktiky na koupi nového vozu, kde by mohl být nejlevnější? Mám jet do Olomouce, kde jsem nakupoval auto již několikrát s rodiči “na jejich účet” a získat větší slevu věrného zákazníka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prodejce
hodnocení

0x

Jeďte do Olomouce

hodnocení

0x
Tohle se musí řešit osobně. Na mail nějakou zajímavou slevu dostaneš jen těžko. Stav se za pár prodejci a nech si udělat konkurenční nabídku. Zrovna škoda/seat je na každém rohu, takže konkurence je veliká. Jinak doufám nečekáš od stolu slevu 50k na auto za 300k...
asdaksd

Zrovna prodejce kdesi z druheho konce republiky mě nalákal slevou 46k kč, 10%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]