Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Nikdy jsem se nezajímal o rallye a tělesné aktivity. Ve filmu Tacho s D. Landou z r. 2010 je, že na rallye je nutné mít fyzické testy. Není mi jasné, jak se tam fyzická kondice dá využít. Dokonce mám pochybnost, zda to vůbec má oporu ve skutečnosti.
Děkuji.
A to si myslíte že si organizátoři pustí na trať někoho kdo se může složit ve 3. zatářce a pošle to mezi diváky?
Ono se to nezdá ale zkuste být hodinu ve 100% koncentraci
Děkuji, ale pořád mi to není jasné. Profesionální řidiči vozidel nad 3,5 t celkové hmotnosti musejí podstoupit psychotesty, ale ne fyzické testy, a také musejí být neustále v kondici. O civilních pilotech jsem taktéž nikdy neslyšel, že by podstupovali fyzické testy (lékařské prohlídky ano, ale ne fyzické testy jako na policisty).
On je rozdíl mezi tzv. výkonnostními testy - ty máte asi na mysli - a tzv. zátěžovými testy - srdce,plíce ,oči ...
Ježdění na rotopedu, to je ve filmu Tacho. To ale nemusí profesionální řidič silničních vozidel nad 3,5 t celkové hmotnosti. O testech na civilní piloty jsem něco četl, ale nic, co by vzdáleně připomínalo něco jako ježdění na rotopedu, tam nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.