Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevřené přední dveře, baterie- fabia 1.4mpi

Od: jesup* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
Vybije se mi baterie když nechám přes noc otevřené přední dveře? Jde o to jestli se zapne interierove světlo, které mám nastavené aby se nezapínalo když otevřu dveře tzn. na prostředním to mám.
Mám otevřený i kufr.. Ale když jsem odcházel nic nesvítilo, takže co myslíte? Mám fabii 1.4mpi a nevím jak to u tohoto auta funguje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Fabia má jednotku BSG a ta po 30 minutách usne a opojí přívod svorky 30 (tedy baterka se nevymlátí).

Normálně při opravách aut se nechávají auta i bez dveří či jiných komponent odstavená a baterka se vypínala jen co si pamatuji u KIA vozů, které jsou hloupé a baterku si vybila.

Tedy v případě, že vše funguje jak má.

Zhasnou i poziční světla ve dveřích (červená) a zhasne světlo v kufru.

Nedávejte blinkr na stranu, aby svítila parkovací světla ke straně!

hodnocení

1x
Mužeš nechat dveře otevřený a z boku si jen zacvakni zámek

hodnocení

1x

Světlo po čase zhasne, pokud baterka je OK, tak to vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]