Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se tomu říká

Od: ciril odpovědí: 16 změna:
Ahoj mam otazku jsem uplny like a blbec c ose týče aut ale jak se tomuhle říká dnes jsem prisel k autu a vydim jak ta koncovka visí kouknu pod auto a viz foto dekuju.
Jak se tomu říká

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Uhnila ti trubka od tlumiče vejfuku
A když to vidim tak navrhuju vyměnit jak středovej tak koncovej díl vejfuku plus ty gumový závěsy a spony
ciril
hodnocení

A nestacilo by treba vymenit nebo navarit novou trubku na ten tlumic protoze jsem koukal na ten tlumic a ten je v pohodě tak prave nevim
Jako provizorní řešení to stačí ale většinou ti do roka zas kus uhnije a zas zbytečně platíš práci a ztrácíš čas

hodnocení

1x

Snad koncový tlumič výfuku. Více se z té fotky nedá zjistit.

Uveď typ auta a rok výroby, uvidíme, zda lze zjistit více.

doplněno 03.03.20 22:37:

Ten shnilý tlumič není originál, ale tuning! Doporučuji vyhodit a použít originál nebo druhovýrobu např. zde. Snad jsem se na základě nedostatečných informací trefil dobře. U jiných dodavatelů je k sehnání levněji, než v AutoKelly.

ciril
hodnocení

Passat b6 variant 1.9 tdi bls 2007

hodnocení

0x

Já myslím, že je to vejfuk.

Navíc uhnilej.

ciril
hodnocení

Ano vyfuk to me napadlo ale tomu se říká tlumic vyfuku nemam celej vyfuk schnilej jen tuhle zadni cast
Vejfuk většinou vyrezne zevnitř a pokud ho nikdo dlouho neměnil je pravdepodobný že budou v haji oba
Osobně bych si připlatil i za ten druhej tlumič a pro jistotu skontroloval i vlnovec
Udela se to najednou a maš tak na 4-5 let pokoj a to múžeš klidně nechat koupit levnej polskej izawit nebo polmostrow
ciril
hodnocení

ok a muzes mi prosim poslat odkaz na neakou stranku z tim vyfukem kdyz neco hledam na auto mam v tom zmatek diky.

ciril
hodnocení

ok diky moc jdu to objednat dekuju vsem za odpovedi a rady.

Napiš do obědnavky win auta at maš jistotu že ti pošlou co potřebuješ
ciril
hodnocení

Ok a ty dve veci nemaji vliv ze to ma dpf?bude to tam pasovat jrn by me zajimalo proc mam dve roury na konci musim koupit taky ten co ma na konci dve roury?
Napiš do poznamek typ vozu že máš dpf a přidej Win vozu
Mužeš jim i zavolat a zjistit si co a jak
Jinak koncový výfuk múže mít jednu nebo dvě trubky na funkci to výraznej vliv nemá spíš je na tobě co tam chceš mít
ciril
04.03.20 11:22
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]