Jestli není kradené, tak nevidím problém? Jezdil jsem po několika zemích v Evropě, s německou SPZkou a nikdy nebyl problém, papíry od auta jsem měl u sebe a i dvě pokuty mi dorazily k německé firmě.
Pozor na cesty do zahraničí. V Rakousku není Zelená karta běžným dokladem, kontrolu pojištění mají řešeno jinou metodou. Zelenou kartu používají pouze pro zahraniční cesty.
Můžete, pouze musíte mít souhlas vlastníka. Ten musíte mít i když budete řídit auto s českou SPZ, ale auto nebude Vaše. Vzato důsledně byste ho měl mít i na Slovensku.
Není s tím problém. Samozřejmě majitel o tom musí vědět, jen si dávej pozor v tom případě, že řídíš firemní vozidlo. Příklad. Ses na černo v Rakousku nebo podnikas na A1 a od firmy , pro kterou děláš, si půjčíš jejich auto. Pak se můžeš dostat do problému s úřady a to nechceš...i uražený zrcátko může být problém. Vlastní zkušenost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.