Zdravim, mel jsem spatnou ridici jednotku na Fabii 1.2Htp 47kw .. Tak jsem ji vymenil za jinou a s tou novou to nejde vubec nastartovat. Mam to nejak nastavit pres VAG?
Ano musí se to spárovat s autem jinak nejedeš Zkus toto pomoci vagu spojit se s řj imobilizéru číslo kanálu: OO přizpůsobení - vymazat adaptační hodnoty uložit 000 uložit vypnout zapal. na min 30sec zapnout zapal ukončeno Mélo by to pak fungovat
Jen jsme vymenili jednotku za jinou a zacal blikaf immo a nestartuje. Ty adaptacni hodnoty cos psal .. tak jsem udelal a furt nic. Nemaji se delat i nejaky zakladni nastaveni?
Dle toho fota nemáš spojení s řj imobilizéru Asi to bude chtít jinou diagnostiku Typuju máš kabel kkl U těch čínskejch se běžně stavá že se s některými řj nedokážou spojit Vudeš muset dohnat někoho s vcds tkzv.hex kabelem
A čemu se divíš? Dal jsi tam úplně stejnou ŘJ? Pak ti nezbyde než ji nastavit a nejsem si jistý, zda na to "obyčejný" VAG stačí. Osobně bych to nechal na spolehlivém servisu.
Pokud mění jen řj motoru mělo by mu stačit to co sem napsal Pokud by měnil imo nebo klíče už by potřeboval pin Samozřejmě že pomoc někoho kdo se vyzná a má vybavení je nej řešení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.