Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mel jsem spatnou ridici jednotku na Fabii 1.2Htp 47kw .. Tak jsem ji vymenil za jinou a s tou novou to nejde vubec nastartovat. Mam to nejak nastavit pres VAG?
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Zkus toto pomoci vagu spojit se s řj imobilizéru
číslo kanálu:
OO přizpůsobení - vymazat adaptační hodnoty
uložit 000
uložit
vypnout zapal. na min 30sec
zapnout zapal
ukončeno
Mélo by to pak fungovat
Jen jsme vymenili jednotku za jinou a zacal blikaf immo a nestartuje. Ty adaptacni hodnoty cos psal .. tak jsem udelal a furt nic. Nemaji se delat i nejaky zakladni nastaveni?
Mělo by stačit jen smazat ty adaptace a pak vypnout na 30s klíček
O dalšim nastavovaní nevim
Skus si stahnout Vis tam najdeš postup
O dalšim nastavovaní nevim
Skus si stahnout Vis tam najdeš postup
To nevim musel bych to mit před sebou
Tušim kolonka imobilizer-pak smazat chyby-pak tušim přizpúsobení a hned první sou ty adatace
Tušim kolonka imobilizer-pak smazat chyby-pak tušim přizpúsobení a hned první sou ty adatace
Dle toho fota nemáš spojení s řj imobilizéru
Asi to bude chtít jinou diagnostiku
Typuju máš kabel kkl
U těch čínskejch se běžně stavá že se s některými řj nedokážou spojit
Vudeš muset dohnat někoho s vcds tkzv.hex kabelem
Asi to bude chtít jinou diagnostiku
Typuju máš kabel kkl
U těch čínskejch se běžně stavá že se s některými řj nedokážou spojit
Vudeš muset dohnat někoho s vcds tkzv.hex kabelem
0x
A čemu se divíš? Dal jsi tam úplně stejnou ŘJ? Pak ti nezbyde než ji nastavit a nejsem si jistý, zda na to "obyčejný" VAG stačí. Osobně bych to nechal na spolehlivém servisu.
doplněno 03.03.20 12:04:
Ďáblíku, už tam máš "zweimal"![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]