Dobrý den, mám VW SHARAN 1.9 TDI r.v. 1999. Problém začal nejprve velmi mírným vystřikováním chlaď. kapaliny u vrchního převodu klínového řemene. V současné době, naleje-li se do nádržky na chlaď. kapalinu kapalina, celý objem vyteče u zadního kola. Může tě mi prosím poradit kde by mohl být problém. Snažil jsem se objevit např. prasklou hadici, ale díky velmi stísněnému prostoru jsem nic neobjevil. Děkuji
Kdys naposled dělal rozvody a vodní pumpu ten výstřik u klínáku by naznačoval problém z vodní pumpou Přemejšlim proč by voda vytejkala u zadního kola - nemá to dodělávaný náký nezávislý topení,že by třeba bouchla náka hadice nebo to někde od motoru teče po nosníku k zadnímu kolu Bude to chtít zvednout sundat dekl pod motorem a hledat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.