Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvodový řemen

Od: dadla* odpovědí: 4 změna:

Kdy se mění řemen u golf variant benzín 1.4 6řada r.v.2011 nalítáno 90tis.Mám strach,aby mě stářím neprdl.Jakou máte zkušenost?Díky moc za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Každých 100tkm vyměnit rozvody se vším všudy a auto bude jezdit do roztrhání těla.

hodnocení

0x

Interval je tuším stanoven na 6let nebo? km. Pokud nejeví známky steření (mikro trhlinek) nebo třepení boků, tak nepraskne, ale nepokoušet.

olinl
hodnocení

0x

Podle známého/automechanika by se měl rozvod. řemen všeobecně měnit po 90 ooo km, ale z vlastní zkušenosti vydrží delší dobu (záleží na dalších okolnostech).

hodnocení

0x

Mně bylo řečeno 5 let a km již nwn. ale to šlo o jiné auto od jiného koncernu. Snad na každý motor je stanoveno jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]