Nejste přihlášen/a.
Kolegové rádci-dotaz jak nebo co děláte pro zdar při odvzdušnění brzd?
Vyvětlení či upřesnění dotazu.Synovi na P106 jsem začal odvzdušnovat po výměně HBV brzdy.Zadní OK, PP taky OK, šáhnu na levý odvzdušňovák,půl otočky klíčem a vypadl celý na zem. průšvih . tak jsem nějakutěsnil a šel do sklepa pro záložní těhlici-tlumič (na stošestém nedělitelný celek)-odmontil jsem celý třmen,a ejhle-zalomený odvzdušňovák-při pokusu,repsktive při prvnímzabrání-zalomený vytahovák.Kamarád v práci odfrézoval,dal nový závit šroub atd, ale do budoucna, jak na to aby se toto nestalo,pokud bude potřeba tuto práci udělat?!
Jo když je svářečka to je jasné ale ani tak nešel ven-i když myslím,že pokud by to vzal elektrodou místo CO tak by to asi šlo.
Zde byl ale problém-ten díl byl z vrakoviště,takže kdoví ,zdali to od výroby bylo někldy povolené.A na ten na autě? asi to některý z majitelů trochu pohnojil a až jsem na to šáhnul-šlo to do kopru.
Použít vytahovák na ulomené šrouby. Existují v několika velikostech. Fungují dobře. U odvzdušňováku je výhoda, že se nemusí provrtat, díra už tam je.
Dokonce 2x.Jednou nevím na čem-odvrtal jsem, použil vytahovák ze sady za cca 200kč, ten se narovnal.nyní jsem koupil preventivně prý lepší jeden za polovinu ceny celé sady a ten se zalomil takže nešlo odvrtat doma bez poškození třmenu.
- WD-40
- prevence - měděná pasta (oficiálně zakázáno cokoliv užít v brzdovém systému než udává výrobce)
Otázka přesvědčení. Z naší zkušenosti 20 roků; WD-40 na zastaralé neoštřené závity je dobrý (s kombinací vybračního povolování) a měděná pasta se osvědčila jako prevence.
WD a Konkor je nanic.
Na závity musí přijít vazelína. ideálně ta na brzdy "ATE plastilube"co je vhodná i na čepy.
Měděné pasty či tuky do kloubů poloos na brzdy nepatří.
A pokud to nejde silou, tak ještě větší silou může poradit jen blbec, takže nahřívat pb plamenem. Jde sehnat i mini domácí nahřívací pájka za cca 700,-kč na kartuše.
Asi takhle - velkou silou to nebylo a přesto to prdlo,prostě kdo ví co se s tím dělo,stejně jako ten kus na autě-divím se ,že tam ten odvzdušňovací šroub vůbec držel-povolil jsem ho méně něž o 1/4 otočky a vypadl.
Jinak když je to na krev,tak tam asi nic nejde dát max něco vzlínavého pokud to vůbec pomáhá.Ptám se jen tak do budoucna pokud bych toto ještě někdy dělal.
Ale jinak díky za info.Jinak ten PB hořák se dá i s plynem do 200kč.
Stane se. Taky jsem jich pár už urval.
Hlavně jsem urval ty, kterým chyběla krycí gumička/čepička. Asi do nich natekla voda a stála tam
a postupně ho vyžrala. Na mém se mě to ještě nestalo, protože měním co 2-3 roky kapalinu.
Takže jo, někdy se stačí blbě podívat a prdne pod rukama ani nevíš jak a proč
Konkor beru že je na nic -tem má prioritně úplně jiné určení než na zarezlé spoje... Už to zní z názvu Kon-KONzervační olej. Ale WD je na toto určeno nebo se mýlým a je to jen placebo? Jinak když jsem kdysi dávno na jednom autě měnil na zadku listové pero-všechny šrouby kromě jednoho jsem den dopředu prostříknul směsí co jsem namíchal-brzdovka,nafta a petrolej-ten jeden na který jsem zapomněl-přehlédnul se urval, ostatní šli jako po másle!
Šroub před povolením proleju VD,když je to auto staršího data výroby kde se na výměny kašlalo,jdu si dát kafe. Opatrně moje tvoje,sem,tam...hlavně žádná hrubá síla,ten šroubek je dutý a násilím hned praskne. Povolil jsem vždy.
Prevence je LEHCE(závit)máznout grafitovkou a občas tu kapalinu taky vyměnit,pak se ti nestane že tak zalehne
Přitom stačí každý šroub před montáží namáznout např. silikonovou vazelínou a pak není co řešit.
Kolego- z lambdy na xantii jsem měl vítr,chtěl jsem nahřát,ale s tou !letlampou-plynovým hořákem jsem se tam nerdostal.Obyč.klíčem nešla.Pak jsem se nasr... koupil od Yato klíč na lambda sondy - a šla ven jako po másle.Jinak ten zalomený odvzdušnovak by utrhlo i tříleté dítě-vůbec jsem ještě nezabral a byl...
Díky za radu!
WD na prd - pro servis ano, tobě přijede auto a potřebuješ dělat. Kutil se chystá na brzdy měsíc předem tak to párkrát prostříkne.. Myšleno obecně na šrouby, sem jsem to prdnul jen jako reakci na to že WD je na nic.. Se zbytkem souhlas..
Když šel lehce ukroutit tak byl načatej, s tim nic nenaděláš. A jinak stačí nedotahovat to jak debil na krev a držet termíny výměny brzdovky = jednou za dva roky s nim hnout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.